Açıköğretim Üniversite kayıtları devam ediyor

Açıköğretim Üniversite kayıtları devam ediyor
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF kayıt ve kayıt yenileme tarihleri yeni akademik takvimle beraber belli oldu. YÖKSİS sisteminde...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF kayıt ve kayıt yenileme tarihleri yeni akademik takvimle beraber belli oldu. YÖKSİS sisteminde bilgileri güncel olanlar AÖF Güz Dönemi yeni kayıtlarını 10 Eylül 2020 Perşembe gününe kadar gerçekleştirecek. 15 Ekim'de kayıt yenileme işlemleri tamamlanacak ve ardından 16 Ekim'de mazeretli kayıtlar alınacak.

2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile yerleştirilip kayıt yaptıracak adayların, çevrimiçi (online) başvuru ve kayıtları 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat 09:00’da başladı. Kayıtlar 10 Eylül 2020 Perşembe günü sona erecektir.

AÖF'e dikey geçişle kayıt yaptıracak adaylar ise 28 Eylül'de kayıt işlemini gerçekleştirebilecek.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri 05 Ekim 2020 Pazartesi başlayıp 15 Ekim 2020 Perşembe gününe kadar devam edecek. Ardından 16 Ekim'de mazeretli kayıtlar alınacak.

Kayıt gruplarının İnternet Başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 09:00'da başlayacak, son günü saat 17:00'de sona erecek.

Bu haber toplam 696 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.