Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Etkinlikleri Kortej Geçişiyle Başlayacak

Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Etkinlikleri Kortej Geçişiyle Başlayacak
SİNEM KARAKAYA- 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin ve UMKE'nin ülke halkına tanıtılması amacıyla 2014 yılında kutlanmaya başlanan Acil Sağlık Hizmetleri...

SİNEM KARAKAYA- 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin ve UMKE'nin ülke halkına tanıtılması amacıyla 2014 yılında kutlanmaya başlanan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası her yıl Aralık ayında kutlanıyor. Bu kapsamda Muğla'da kutlanacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası etkinlikleri, 2 Aralık Pazartesi günü, ambulanslar, polis, jandarma, itfaiye, AFAD ve belediye araçlarının katılımıyla Muğla Valiliği önünden start alacak olan “acil durum araçları kortej geçişiyle” başlayacak.

Trafikte ambulansın geçiş önceliği, 112 Acil Çağrı hattının gereksiz aranmaması, devlet ile halkın bütünleşmesi, 112 Acil sağlık hizmetlerinin önemi, afet bilincinin geliştirilmesi, ilkyardım bilincinin gelişmesi, sağlık personelinin sorunları gibi konularda bir hafta boyunca tanıtımlar yapılacak.

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası'na yönelik açıklama yapan Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer; “Acil sağlık hizmetlerinde görevli tüm sağlık çalışanlarımızın Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutluyor ve tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinin yoğun olarak gerçekleştirileceği bu haftada amaca ulaşma yolunda gösterecekleri gayret sebebiyle personellerimize kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.