Açılışta sosyal mesafe hiçe sayılıyor

Açılışta sosyal mesafe hiçe sayılıyor
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurulan tüp bebek ünitesinin açılış töreninde, Coronavirüs vakalarının yeniden...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurulan tüp bebek ünitesinin açılış töreninde, Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesine rağmen, sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı. Özellikle fotoğraf çekmek için adeta yarışa giren koruma ve danışmanlardan dolayı basın mensupları görevini yapamadı.

Sinem Korkmaz

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde kurulan Muğla’nın ilk tüp bebek merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Hastane içerisinde düzenlenen açılış törenine katılan milletvekili danışmanları ve protokol korumaları, uyarılara rağmen sosyal mesafe kurallarına uymadı.

Coronavirüs vakalarının yeniden artış göstermesine rağmen, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde kurulan Muğla’nın ilk tüp bebek merkezi açılışında “sosyal mesafe kurallarına uyalım” uyarılarına rağmen mesafe dikkate alınmadı. Özellikle fotoğraf çekmek için adeta yarışa giren danışmanlardan dolayı basın mensupları görevini yapamadı.

Açılış törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan, Başhekim Vekili Dr. Salih Akkuş ve hastane personeli katıldı.

Bu haber toplam 967 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.