Adalet Ormanları Büyüyor

Adalet Ormanları Büyüyor
Adalet Bakanlığı ve Tarım Orman Bakanlığı arasında imzalanan ‘Adalet Ormanı’ protokol ile orman haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak fidan dikim töreni gerçekleştirildi.Programa Vali Yardımcısı...

Adalet Bakanlığı ve Tarım Orman Bakanlığı arasında imzalanan ‘Adalet Ormanı’ protokol ile orman haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Programa Vali Yardımcısı Fethi Özdemir,  Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, İşkur İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Rektör Yardımcısı Adnan Çevik, savcılar, Açık Ceza Evi Denetimli Serbestlik  mahkumları  ve Açık Ceza Evi mahkumları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz; “ Ağaçla ilgili, fidan dikimiyle ilgili kültürümüzde, geçmişimizde o kadar güzel sözler var ki. Atalarımız demiş ki, ormansız, ağaçsız, meyvesiz topraklar duvaksız geline benzer. Atatürk diyor ki ağaçsız, topraklar vatan değildir. Bu kapsamda Sayın Adalet Bakanımızın öncülüğünde Türkiye’mizin tamamında, cennet vatanımızın tamamında Orman Bölge Müdürlüğü’nde bir protokol imzalandı. Birçok Başsavcılığımız ve  Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği içerisinde  fidan dikiyoruz. İnşallah hayırlara vesile oluruz. Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz . İnşallah milyonlarca fidan şu anda toprakla buluştu. Başta Sayın Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese  ve hükümlü arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Konuşmanın ardından hükümlülerle birilikte Başsavcı İlyas Yavuz ve Vali Yardımcısı Fethi Özdemir fidan dikimini gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 564 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.