AP, Muğla’da örgütleniyor

AP, Muğla’da örgütleniyor
Vecdet Öz’ün genel başkanlığında kuruluşunu gerçekleştiren Adalet Partisi (AP), Muğla’da da örgütlenmeye başladı. Muğla’nın Menteşe ilçesindeki bir restoranda bir araya gelen Adalet Partililer, partinin çalışmaları...

Vecdet Öz’ün genel başkanlığında kuruluşunu gerçekleştiren Adalet Partisi (AP), Muğla’da da örgütlenmeye başladı. Muğla’nın Menteşe ilçesindeki bir restoranda bir araya gelen Adalet Partililer, partinin çalışmaları hakkında basına bilgi verdi. AP Akdeniz Bölge Koordinatörü Turgay Akbaş, “Kirli siyaset yapmayacağız. Vizyonumuz temiz siyaset yapmak” şeklinde konuştu.

Vecdet Öz’ün genel başkanlığında ülke genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdüren Adalet Partisi (AP), Muğla’da da teşkilatlanma sürecine ilişkin bir araya geldi. Antalya Bölge Koordinatörü Turgay Akbaş ile Muğla İl Başkanı Süleyman Akyüz ve teşkilat mensupları dün Menteşe’deki bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanı Süleyman Akyüz, örgütlenme çalışmalarını Muğla, Fethiye, Seydikemer, Datça, Dalaman ve Ortaca’da tamamladıklarını söyledi.

Antalya Bölge Koordinatörü Turgay Akbaş ise, “Antalya Akdeniz Bölge Koordinatörü olarak, burada Süleyman Başkanıma destek vermek için geldik. Kendisi Muğla ilinde örgütlenmeyi bir an önce tamamlayıp yeterli belgesini alıp bir an önce davamıza hizmet vermesi için bulunmaktadır. Kendisine bu yürüyüşte muvafakatler diliyorum. Genel Başkanımız Vecdet Öz’ün selamlarını iletiyorum. Arkadaşlarımızın hepsine davada bizle birlikte yürüdükleri için teşekkür ediyorum. Adalet Partisi olarak bizim Türkiye genelinde bir an önce örgütlenip yeterlik belgemizi alıp seçime katılma hakkını kazanıp bir an önce halkımızın istediği beklediği özlemle beklediği Adalet Partisini tekrar meclise sokmaktır. Bunları da böyle adım adım yavaş yavaş, sindire sindire liyakatli ve partimize gerekli insanlarla yapacağız. Burada ki arkadaşlarımın hepsi düzgün, karakterli ve temiz siyaset yapacak arkadaşlar. Dolayısıyla bizim partimizin vizyonlarından biri de temiz siyaset yapmaktır. Kirli siyaset yapmayacağız. İnşallah Muğla ili Adalet Partisi ile kucaklaşacaktır.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 903 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.