Aday Memurlar Yemin Etti

Aday Memurlar Yemin Etti
112 Acil Çağrı Merkezi'nde aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 12 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.Yemin Törenine, 112 Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya, birim çalışanları ve yemin...

112 Acil Çağrı Merkezi'nde aday memurluklarını başarıyla tamamlayan 12 personel, düzenlenen yemin töreninin ardından asli memurluğa atandı.

Yemin Törenine, 112 Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya, birim çalışanları ve yemin edecek aday memurlar katıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi'nde geçen yıl göreve başlayan 12 aday memur, staj sürelerini tamamlayarak asaleten devlet memurluğuna atanmaya hak kazandı.

Yemin töreninde konuşan 112 AÇM Müdürü Kamil Karakaya: “Adaylık sürecini tamamladığınız şu an edeceğiniz yemin çok özel ve anlamlıdır. Buna ilave bizlerin gönlünde olması gereken bir yemin daha var: Milletimizin zor zamanlarında; güçlü devletin sesi olacağıma ve hızlı, doğru metotlarda gereken yardımın ulaşmasını

sağlamak için çalışacağıma diye. Artık asil memur olarak asil bir duruşla görevinize devam edeceğinize, görevinizi yaparken milli ve manevi değerlere bağlı, farklı saiklerin etkisinde kalmadan milletimize ve devletimize hizmet edeceğinize inanıyorum.” dedi.

Bu haber toplam 931 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.