Adaylarından FTSO’ya Ziyaret

Adaylarından FTSO’ya Ziyaret
AK Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş ve Eylem Tan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.24 Haziran’da yapılacak parlamento seçimlerinde AK Parti’den Muğla Milletvekili adayı olan Muhittin Kayabaş ve Eylem...

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş ve Eylem Tan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak parlamento seçimlerinde AK Parti’den Muğla Milletvekili adayı olan Muhittin Kayabaş ve Eylem Tan, 28 Mayıs Pazartesi günü partililerle birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. FTSO Başkanı Osman Çıralı ile görüşen vekil adayları yaklaşan 24 Haziran seçimleri üzerine sohbet ettiler.

Muğla’ya hizmet etmek çin aday olduklarını ifade eden Muhittin Kayabaş, “Dönüp geldiğimizde arkamızda bir eserimiz olmalı. Şunu da biz yaptık demeliyiz.” dedi.

Kayabaş, listelerin bölgenin nabzı tutularak yapıldığını ifade etti.

FTSO Başkanı Osman Çıralı, vekil adaylarına ziyaretleri için teşekkür ederek hangi parti olursa olsun Fethiyeli adayların milletvekili listelerinde yer almasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti. Fethiye Güç Birliği şirketinin kurulmasında Ali Boğa’nın çok destek olduğunu, Babadağ Teleferik Projesinin gerçekleşmesinde de Nihat Öztürk ve Hasan Özyer’in önemli roller oynadığını söyleyen Çıralı, Ankara’da Fethiye’yi temsil edecek vekillerin olması gerektiğiniz söyledi.

Bu haber toplam 601 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.