ADD gündemi değerlendirdi

ADD gündemi değerlendirdi
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Av. Cüneyt Özbayır, İdlib’teki hain saldırı sonucu şehit düşen askerler ve gündemin değerlendirilmemesine...

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Av. Cüneyt Özbayır, İdlib’teki hain saldırı sonucu şehit düşen askerler ve gündemin değerlendirilmemesine ilişkin açıklamada bulundu.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Muğla Şubesi’nce İdlib’teki hain saldırı sonucu şehit düşen askerler ve gündemin değerlendirilmemesine ilişkin açıklama yapıldı.

İçinde bulunulan durumun, uygulanan yanlış politikaların bir sonucu olduğunu vurgulayan Muğla Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Av. Cüneyt Özbayır, şunları söyledi:

“Atatürkçü Düşünce Derneği’nin her ferdi sınır ötemizde cereyan eden savaşta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ düsturunu ayaklar altına alınıp çevremizin ateş çemberine çevrilmesinin doğal sonucu olan şehitlerimizin acısını iliklerine kadar hissetmektedir. Türk ulusunun başı sağ olsun. O vatan kuzularının Libya'da, Suriye'de vatanının bölünmez bütünlüğünü korumak için şehit olmaları ailelerinin, sevdiklerinin yüreklerine kor ateşi düşürmüştür. Biz yurtsever Atatürkçü yurttaşları da derin üzüntülere sürüklemiştir. Acılarını yürekten paylaşıyoruz. ABD ve Rusya emperyal devletlerinin peşinden gitmek, işine geldiğinde ülkenin yarısını hain, terörist ilan edip işine geldiğinde o yarıya Milli birlik ve beraberlik çağrılarında bulunmak, komşularımızla sıfır sorundan sırf sorun düzlemine geçmek, ülkemizin basiretsiz yanlış anlayışlar tarafından yönetilmeye çalışıldığının bir göstergesi olup, içinde bulunulan çıkmaz durum uygulanan yanlış politikaların bir sonucudur. Çözüm her zaman olduğu gibi Atatürkçü düşüncededir. Bağımsızlık mücadelesi ve sonrasında attığı her adımla dünyanın saygısını kazanmış Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün düşünceleri, ilkeleri, sorunlara yaklaşımı ve çözümleri daima bize rehber olmuştur ve olacaktır da. Artık çözümü başka yerlerde aramaktan vazgeçelim. Hep birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke, düşünce ve anlayışına sarılalım ve bu düzlemde birlik olalım. Unutmayalım ki o hiç yanılmadı.”

Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.