Adem Köseoğlu’ndan Kadınlar Günü Mesajı

Adem Köseoğlu’ndan Kadınlar Günü Mesajı
Memur-Sen Başkanı Adem Köseoğlu 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Adem Köseoğlu, “Bir aileyi hatta bir ulusu ayakta tutan kadınlardır” dedi.Adem Köseoğlu mesajında şu sözlere yer verdi:“Tüm...

Memur-Sen Başkanı Adem Köseoğlu 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Adem Köseoğlu, “Bir aileyi hatta bir ulusu ayakta tutan kadınlardır” dedi.

Adem Köseoğlu mesajında şu sözlere yer verdi:

“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Tarihten bu yana Anadolu Kadını emeğiyle ve fedakârlıklarıyla tüm dünyaya kendini ispatlamıştır. Bir aileyi hatta bir ulusu ayakta tutan kadınlardır.  Ne mutlu ki güçlü kadınlara sahip bir ulus olarak güçlü nesiller yetiştirmekteyiz. Bunu emekçi kadınlar olarak pandemi döneminde herkese bir kez daha kanıtladınız. Kamuda çalışan kadın çalışanlarımız, hem pandemi ile hem de pandeminin getirdiği zorluk ve sorumlulukların üstesinden gelmiştir. Her alanda çalışan kadınlarımız güçlü duruş sergilemiştir. Masa başında topuklularıyla gördüğümüz arkadaşlarımız sahada çizme giyip çalışma sahasında cevvalce mücadele etmesini de bilmiştir. Ne mutlu ki her geçen gün kamuda, yönetimde artan sayısıyla kadınların desteği ile büyümekteyiz. Sendika olarak başta yönetimde olmak üzere her alanda kadın çalışanlarımızla omuz omuza çalışmaktan onurlu ve mutluyuz.   Her zaman kadının yanında olan sendikal duruşumuz birlikte sendikal faaliyet ve çalışmalarımızda seçtiğimiz günün anlamını hatırlatan küçük hediyelerde de kadın istihdamını düşünerek hareket etmekteyiz. Kadının kadına destek olduğu ve tüm kadınlara destek olan sendikal duruşumuzla her gün siz kadınlarımız diyoruz.  Bugün alkışı hak eden emeğiniz karşısında sizleri saygıyla selamlıyor sevginin, sağlığın ve şiddetin olmadığı bir dünya diliyorum. Siz kadınlarımız, Allah’ın bize emanetidir. Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun” dedi.

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.