Adil Öksüz toplu namaz kıldırmış

Adil Öksüz toplu namaz kıldırmış
Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında ‘Kuzgun’ kod adlı gizli tanık Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız Muğla 2’inci...

Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında ‘Kuzgun’ kod adlı gizli tanık Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız Muğla 2’inci Ağır Ceza Mahkemesinde tanık olarak ifade verdi.  Yıldız “ Ankara’da ki villada Adil Öksüz toplu olarak bize namaz kıldırdı” dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan İzmir'de görülen FETÖ/PDY davasında ‘Kuzgun’ kod adıyla gizli tanık olarak itiraflarda bulunan Deniz Piyade Tugay Komutanı Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik suikast davasında  Muğla 2’inci Ağır Ceza Mahkemesinde tanık olarak ifade verdi.  Yıldız “ Biz Viber isimli haberleşme programı üzerinden birbirimizle görüşüyorduk.  Ankara’da  üç katlı bir villaya çağrıldım.  Villaya gittiğimde darbe planı üzerinde çalışıyorlardı.  Villada Adil Öksüz’de vardı. Villada en az 15 kişi vardı. Adil Öksüz toplu olarak namaz kıldırdı. Daha sonra bana iki amiralin derdest edilmesiyle ilgili bir görev verildi. Bende tamam dedim. Villada yapılan toplantıda Genel kurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının bu işe destek verdiğini söylediler. Sadece Hava Kuvvetleri Komutanın darbeye destek vermediğini söylediler” dedi.(Mustafa İnci)

Bu haber toplam 825 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.