Adliyeye çelik yelekle getirildiler

Adliyeye çelik yelekle getirildiler
Trabzon’da 2006 yılında İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro’yu öldüren Oğuzhan Akdin ve ağabeyi Alparslan Akdin’i silahla yaralama olayıyla ilgili 2 kadın 4 kişi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi....

Trabzon’da 2006 yılında İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro’yu öldüren Oğuzhan Akdin ve ağabeyi Alparslan Akdin’i silahla yaralama olayıyla ilgili 2 kadın 4 kişi geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlıların hepsine çelik yelek giydirildi. Zanlılar emniyet ifadelerinde “ bizim arkamızdan konuşup dedikodumuzu yapmışlar. Onun için ateş açtık” dedikleri öğrenildi.

Bodrum’un Ortakent Yahşi Mahallesi Alikelle Ormanı mevkisinde, Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin’i vuran E.D., S.K. isimli şahıslar ve B.A. ve Y.U. isimli iki kadın çelik yelekler ve özel harekat polisleri tarafından geniş güvenlik önlemleriyle Bodrum adliyesine getirildi.

2006 yılında İtalyan Katolik Kilisesi rahibi Andrea Santoro’yu öldüren Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin Alikelle ormanında vurulmuştu.

Akdin kardeşleri vuran kişilerin peşine düşen Bodrum KOM ekipleri ilçedeki tüm mobese kayıtlarını inceleyerek E.D. ve S.K. isimli şahısları tespit etti. Araç plakasından yola çıkan ekipler, E.D. ve S.K.’nin Antalya’da olduğunu öğrendi. Operasyonla alınan E.D. ve S.K. Bodrum’a getirildi. Yapılan sorgularının ardından B.A. ve Y.U. isimli iki kadın da gözaltına alındı. Bodrum KOM Grup Amirliğinde sorgularının tamamlanmasının ardından E.D., S.K., B.A. ve Y.U. isimli şahıslar adliyeye sevk edildi.

E.D., S.K. isimli zanlılar emniyette verdiği ifadede “bizim arkamızdan konuşup dedikodumuzu yapmışlar. Onun için ateş açtık” dedikleri öğrenildi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 399 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.