ADM’den Milas’a yatırım

ADM’den Milas’a yatırım
Aydın, Denizli ve Muğla illerinde elektrik hizmeti sağlayan ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, 2017 yılı yatırım projeleri ile yaklaşık 3 milyon kişiye...

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde elektrik hizmeti sağlayan ADM Elektrik Dağıtım Şirketi, 2017 yılı yatırım projeleri ile yaklaşık 3 milyon kişiye elektrik hizmeti sunacak. ADM, bu kapsamda Milas’a da yatırım yapacak.

Tüketici memnuniyetini taşıdığı en üst seviyede tutmayı amaçlayan şirket, 2016 yılı içerisinde yatırım projelerine 220 milyon TL harcadı. 2017 yılı içerisinde ise tüketicilerin sunduğu hizmet ve kalite standartlarını geliştirmeyi hedefleyen ADM Elektrik Dağıtım, artan bütçe ve kapasite ile yılsonuna kadar 295 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

TÜKETİCİLERE KALİTELİ VE KESİNTİSİZ HİZMET

Yatırım projeleri hakkında bilgi veren ADM Elektrik Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Bülent Yüksel, “Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki tüketicilerimize Avrupa standartlarında hizmet verebilmek için ileri teknolojinin sağladığı tüm olanakları kullanıyoruz. Hızla gelişen faaliyet bölgemizdeki yeni imar çalışmalarını takip ediyor; artan enerji ihtiyacını ve uzun vadeli gereksinimleri öngörebilmek için detaylı analizler yapmaya olanak sağlayan planlama yazılımları ile yatırım projelerimizi şekillendiriyoruz.” dedi.

ŞEHİRLERİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Yeni yatırımlar ile tüketicilere sunulan enerji kalitesinin artacağına değinen Bülent Yüksel, “Tüketicilerimize en iyi hizmeti vermek için elektrik dağıtım şebekemizi geliştirirken genişletmeyi, yenilerken güçlendirmeyi amaçlıyoruz. 2017 yılı sonuna kadar yatırım projeleri için 295 milyon TL bütçe planlıyoruz. Aydın, Denizli ve Muğla illerinde birçok noktada devam eden yer altı şebeke yatırımlarımız bulunuyor. Yer altı şebeke çalışmaları sağlayacağı teknik imkânlar kadar, şehirlerimizin estetik görünümü ve modern bir çehreye kavuşmaları için de fayda sağlıyor.” diye konuştu.

Bu haber toplam 691 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.