AFAD Deprem Simülasyon Tırı Dalaman’da

AFAD Deprem Simülasyon Tırı Dalaman’da
Deprem bilincini artırmak, deprem anında alınması gereken tedbirleri uygulamalı olarak göstermek amacıyla AFAD Deprem Simülasyon Tırı, Dalaman’a geldi.AFAD Deprem Simülasyon Tırı, deprem bilincini artırmak, deprem anında alınması...

Deprem bilincini artırmak, deprem anında alınması gereken tedbirleri uygulamalı olarak göstermek amacıyla AFAD Deprem Simülasyon Tırı, Dalaman’a geldi.

AFAD Deprem Simülasyon Tırı, deprem bilincini artırmak, deprem anında alınması gereken tedbirleri uygulamalı olarak göstermek amacıyla Dalaman’a geldi.

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan beraberinde İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte deprem tırını ziyaret edip, yetkililerden bilgiler aldı.

Afet ve Acil Durum Eğitim Merkezi (AFADEM) öğretmenleri ve Müdürlüğün uzman personelleri tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde; depremlere nasıl hazırlıklı olunacağı, deprem öncesi, deprem sırası ve deprem sonrasında neler yapılması gerektiği ve doğru davranış şekillerinin neler olduğu, öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı.

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.