Afişle mücadele devam ediyor

Afişle mücadele devam ediyor
Muğla’nın Yatağan ilçesinde Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında  özel olarak hazırlanan afişleri  şehrin...

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında  özel olarak hazırlanan afişleri  şehrin birçok yerinde vatandaşların bilgilendirilmesi için teşhir eden polisler, özverili çalışmalarına devam ediyor.

Haber Merkezi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde emniyet ekipleri tarafından Covid-19 salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında özel olarak hazırlanan afişle mücadelelere tüm hızıyla devam ediliyor.

Yatağan Kaymakamlığı koordinesinde ilçede yürütülen Coronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde özel olarak afişler hazırlatılmış, hazırlatılan afişler de vatandaşların sıklıkla bulunduğu yerlerde teşhir edilmeye başlanmıştı.

Afişlerle bilgilendirilen Yatağan İlçesinde yaşayan vatandaşlar, polislerin bu özverili çalışmalarını takdirle karşılıyorlar. Üstelik polislerin Coronavirüs (Covid- 19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamındaki çalışmaları bununla da sınırlı değil. Gün boyu resmi polis araçlarından yapılan anonslarla vatandaşların sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri, hijyen kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda vatandaşlar sürekli uyarılıyorlar. Yine polisler internet bağlantılı tablet bilgisayarlar ve cep telefonları aracılığıyla başta pazarcı esnafları olmak üzere ilçe dışından Yatağan’a gelen vatandaşların karantina kurallarına uyup uymadıklarını kontrol ediyorlar.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.