Ahmet Aras: “Her şey kontrolümüz altında”

Ahmet Aras: “Her şey kontrolümüz altında”
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, artan Coronavirüs (Covid-19) vakalarını düşürmek için 17 gün sürecek tam kapanma tedbirlerinin açıklanmasının ardından yaşanan yoğunlukla ilgili açıklama yaptı. Ahmet Aras, “Büyük...

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, artan Coronavirüs (Covid-19) vakalarını düşürmek için 17 gün sürecek tam kapanma tedbirlerinin açıklanmasının ardından yaşanan yoğunlukla ilgili açıklama yaptı. Ahmet Aras, “Büyük oranda artan bir nüfus olduğu doğru ancak her şey kontrolümüz altında” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 17 günlük tam kapanma kararının ardından büyükşehirlerde yaşayan vatandaşların Bodrum’a olan tatil göçü ile ilgili açıklamada bulundu. Ahmet Aras, “Yurttaşlarımız, kapanma süresini Bodrum’da geçirmeyi tercih ettiler. Büyük oranda artan bir nüfus olduğu doğru ancak her şey kontrolümüz altında” ifadelerini kullandı.

Sadece bulaşı riskine karşı değil halkın refahı için de kesintisiz çalışmalar yürüttüklerini, yoğunluğa ve yaşanabilecek sıkıntılara karşı hiç vakit kaybetmeden kriz masası oluşturduklarını belirten Başkan Aras, belediye hizmetlerinde hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını kaydetti.

Bu yoğunluğun bizim gibi, İçişleri ile Sağlık Bakanlığı tarafından öngörülmesi ve tedbir alınması gerektiğini de sözlerine ekleyen Başkan Aras, Dünya'da ve Türkiye’de devam eden salgının tüm olumsuzluklarına rağmen vatandaşların huzur ve güvenliği için tedbirlerin arttırılarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu dönemde halkın tüm tedbirlere riayet ederek turizm sezonuna güçlü bir şekilde girilmesi temennisinde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Yeni sezonu Halikarnas Balıkçısı’nın ‘Merhaba’sıyla sağlıklı bir şekilde başlayalım” dedi.

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.