Ahmet Davutoğlu, Belediye Başkanı Karaca’yı ziyaret etti

Ahmet Davutoğlu, Belediye Başkanı Karaca’yı ziyaret etti
Gelecek Partisi Genel Başkanı, eski Başbakan ve Dışişleri Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2. Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Kongresi için geldiği Fethiye’de, Fethiye Belediye Başkanı Alim...

Gelecek Partisi Genel Başkanı, eski Başbakan ve Dışişleri Bakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2. Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Kongresi için geldiği Fethiye’de, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Ziyarete Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir de katılım sağladı.  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya eşi Çiğdem Karaca eşlik etti. Belediye Binası önünde Fethiye Belediye Zabıtasını selamlayan Ahmet Davutoğlu, ardından Belediye Hizmet Binası’na giriş yaptı. Belediye personeli ile kısa süreli sohbetin ardından makam odasına geçildi.

“GÖCEK TÜNELİNDEN ÜCRET ALINMASI DOĞRU DEĞİLDİR”

Alim Karaca’nın misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Davutoğlu, Fethiye’yi çok eskiden bu yana yakından takip ettiklerini söyledi.  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Fethiye benim için çok özel bir yer. Fethiye’yle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum. Fethiye’nin ihtiyaçlarının Türkiye gündemine ele alınmasını sağlayacağız.  Özellikle Fethiye körfezinin temizlenmesi konusunda merkezi hükümetin mutlaka destek olması gerekiyor. Uzun yıllardır devam eden antik tiyatro konusunda da Kültür Bakanlığı’nın antik tiyatroyu Fethiye’ye kazandırması gerekmektedir. Gelirken tekrar Göcek tünelinden geçerken bir daha hissettim. Göcek Tüneli’nden ücret alınması Türkiye’de doğru değildir” dedi.

“KARABEL TÜNELİ BİZİM DÖNEMİMİZDE BAŞLADI”

Fethiye’de doğanın korunması, turizmin çeşitlendirilmesi ancak bu yapılırken de doğa pahasına yapılmaması gerekmektedir. Başbakanlığım döneminde imar yasasının çıkması rant esaslı imar çalışmalarının kontrol edilir olması ve doğanın korunmasına yönelikti. Şimdi Gelecek Partisi olarak tekrar bu konuları gündeme getireceğiz. Biz kendimizi Fethiyeli hissediyoruz. Seydikemer’den Söğüt’e 80 km’lik Karabel tünelinin olduğu bir yol vardı. 2015’de biz bunu başlatmıştık. Bu tünel benim dönemimde başlamıştı.  Başbakan iken bıraktığımız gibi duruyor olması bizi derinden üzüyor. Fethiye’nin ve Seydikemer’in sorunlarını Türkiye gündeminde konuşmaya, gündeme getirmeye çalışacağız.

“FETHİYE’NİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYOR”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Sayın Genel başkanı dinledik. Fethiye’nin sorunlarını çok iyi biliyor. O yüzden kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı Fethiye’de ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Kongre amacıyla geldiği Fethiye’de bizleri ziyaret ederek, şereflendirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim Fethiye’deki temel sorunlarla ilgili bilgiler vermek isterim ama çoğunu kendisi biliyor. Burada kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi.

“DURUŞ” KİTABINI VERDİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından, Ahmet Davutoğlu’na eski Fethiye fotoğrafı ve Fethiye zeytinyağı takdim etti. Davutoğlu ise, kendisinin yazdığı ‘duruş’ isimli kitabı, Karaca’ya hediye etti.

Bu haber toplam 452 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.