AHMET DAVUTOĞLU MUĞLA'DA

AHMET DAVUTOĞLU MUĞLA'DA
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin il kongresine katılmak için Muğla'ya geldi. Genel Başkan Davutoğlu, Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin il kongresine katılmak için Muğla'ya geldi. Genel Başkan Davutoğlu, Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılmak için Muğla'ya geldi.

Genel Başkan Davutoğlu ve Gelecek Partililer konvoy eşliğinde Şahidi Cami'ye ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Davutoğlu cami ziyaretinin ardından Sosyal Kültürel Pazar alanında pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Pazarcı esnafıyla sohbet eden Davutoğlu, sıkıntılarını dinleyerek alışveriş yaptı.

Esnaf ziyaretinin ardından vatandaşlara Ahmet Davutoğlu aşure ikramında bulundu.

Aşure ikramından önce konuşma yapan Davutoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“bugün gaziler günü. Gaziler günü dolayısıyla aşure dağıtmak istedik. Bu yolda vatanımız ve istiklalimiz için canını feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz.”

DAVUTOĞLU, İL BİNASININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ahmet Davutoğlu, aşure ikramının ardından partisinin il binasının açılışına katıldı. İl binası öncesi konuşma yapan Davutoğlu, “Efeler ve Yörükler diyarındayız. İstiklal savaşımızın en çok şehit veren bu güzel bölgesindeyiz. Vatan aşıklarının bölgesinde. Muğla’ya geldiğimden itibaren gördüğüm misafirperverlikleri ve hoşgörüyü her zaman zihnimde tutacağım. Bu dağların yiğit evlatlarına hizmet etmeye geliyoruz. Yoksulluğa karşı hep birlikte mücadele etmeye geliyoruz. İl binamızın açılışını yapıyoruz. Allah burayı Muğla’ya ve ülkemize hizmet edenlerin mekanı eylesin. Burada hiçbir rantın, hiç bir çıkarın menfaatin değil, sadece millet hizmet idealinin olduğu bir mekan eylesin. Dedikodunun, gıybetin üzen söz değil güzel sözün, nezaketin, onurun ve insan haysiyetinin olduğu bir mekan eylesin. Bu düşüncelerle il binamızın açılında İl başkanı Selahattin Kayaman beye ve ekibine teşekkürü borç bilirim. Muğla bugün bize muhabbetini gösterdi. İnşallah bu mekan Selahattin Beyin şahsına ve benim şahsıma aittir. Bu mekan Muğlalılara aittir. Sadece Muğlalıların mekanı olarak kalacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DAVUTOĞLU’NDAN GAZETELERİMİZE ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Muğla Gazetecilik ve Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi bünyesinde bulunan Muğla Gazetesi, Muğla Haber ve Muğla Postası Gazetelerini ziyaret etti.

Ziyarette ülke ve Muğla siyasetine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel basının önemine vurgu yaparak, çalışmaları başarılar diledi.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.