Aile katliamı! 2 kardeş hayatını kaybetti

Aile katliamı! 2 kardeş hayatını kaybetti
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan kan donduran olayda, Özkan ve Ahmet Gitmez kardeşler, aralarında husumet bulunan enişteleri Mehmet G. ve kardeşleri Muhammet ve Kemal G. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda hayatını kaybeden iki kardeşin cenazeleri otopsiye gönderildi.

Olay, 9 Mayıs 2024 günü saat 16.30 sıralarında, Mustafakemalpaşa'nın Yenidere Mahallesi 2. TOKİ Konutları'nda meydana geldi. İddiaya göre, Özkan ve Ahmet Gitmez evlerine giderken kız kardeşleri B.G.'nin eşi Mehmet G. ile karşılaştı. Ailevi nedenlerden dolayı husumet bulunan taraflar arasında tartışma çıktı ve Mehmet G.'nin kardeşleri Muhammet ve Kemal G.'nin de olay yerine gelmesiyle tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar panikledi. Özkan ve Ahmet Gitmez, enişteleri ve kardeşlerinin tabancalarla açtığı ateş sonucu vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Mehmet G. ve kardeşleri olay yerinden kaçarken, yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı.

Ağır yaralı 2 kardeş ambulansla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fakat tüm müdahalelere rağmen Özkan ve Ahmet Gitmez hayatını kaybetti. Ölen kardeşlerin 3 ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 3 şüpheliyi kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. Suç aleti tabanca ile yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. Hayatını kaybeden kardeşlerin üzerinde de bir tabanca ve tüfek bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da Bir Kez Daha Ailevi Husumet Hayatını Kaybettirdi

Bursa'da yaşanan bu üzücü olay, ailevi husumetlerin ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Kaybedilen iki can geride kalan sevenlerine derin bir üzüntü bırakırken, olayla ilgili soruşturmanın en ince ayrıntısına kadar titizlikle yürütülmesi bekleniyor.

Kaynak:Ajanslar

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.