AJet yurtdışına uçuşlara kampanya başlattı: İşte şartları

AJet yurtdışına uçuşlara kampanya başlattı: İşte şartları
Türk Hava Yolları'nın (THY) düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı seyahatleriniz için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı! 1-4 Mayıs tarihleri arasında satın alacağınız yurtdışı uçak biletlerinde vergiler hariç %40 indirim imkanı sunan kampanya ile 6 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında dilediğiniz destinasyona uygun fiyatlı bir şekilde uçabilirsiniz.

AJet'ten yurt dışı uçuşlarında %40 indirim kampanyası başlattı. Türk Hava Yolları'nın (THY) düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı seyahatleriniz için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı! 1-4 Mayıs tarihleri arasında satın alacağınız yurtdışı uçak biletlerinde vergiler hariç %40 indirim imkanı sunan kampanya ile 6 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında dilediğiniz destinasyona uygun fiyatlı bir şekilde uçabilirsiniz.

Kampanya Detayları:

Biletleme Tarihleri: 1-4 Mayıs 2024
Uçuş Tarihleri: 6 Mayıs-30 Haziran 2024
Kampanyaya Dahil Ülkeler: Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı ve varışlı gidiş-dönüş veya tek yön, direkt veya yurtiçi aktarmalı uçuşlar
Uçuş Noktaları: Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan
Kişi Sayısı: Aynı rezervasyonda en az 3, en fazla 9 kişi
Kampanyadan Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Kampanyadan faydalanmak için 1-4 Mayıs tarihleri arasında AJet'in web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yurtdışı uçak biletinizi satın almanız yeterlidir. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi ve biletleme için AJet'in web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

AJet Hakkında:

AJet, Türk Hava Yolları'nın (THY) 2016 yılında kurduğu düşük maliyetli havayolu şirketidir. AJet, Türkiye'nin birçok noktasına ve yurtdışına uygun fiyatlı uçuşlar gerçekleştirmekte. AJet'in filosunda Boeing 737-800 ve Airbus A320 uçakları bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.