Ak Parti Akbulut’u Ziyaret Etti

Ak Parti Akbulut’u Ziyaret Etti
Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete,Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Güngör ve Ak Parti...

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete,Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Güngör ve Ak Parti Medya ve Tanıtım Başkanı Can ÇimenMuğla Gazeteciler Cemiyeti(MGC)Başkanı Süleyman Akbulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette siyasiler ile basın arasındaki ilişkiler değerlendirildi.

Ziyarette konuşan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, göreve geldikleri ilk günden itibaren kurum olarak siyasi partilere karşı eşit mesafelerini koruduklarını dile getirdi.

Akbulut, “Muğla Gazeteciler Cemiyeti kentin en köklü basın meslek kuruluşudur. 1989 yılında kurulan cemiyeti devraldığımız günden bu yana hiçbir basın çalışanını kategorize etmedik. Çünkü MGC il genelindeki tüm basın çalışanlarını tek çatı altında toplayan bir cemiyettir” dedi.

“Mgc Temsiliyet Hakkına İnanır”

MGC Başkanı Süleyman Akbulut, “Ayrıca Muğla Gazeteciler Cemiyeti temsiliyet hakkına inanır. Bu inanç doğrultusunda cemiyetimiz hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Ülkemizin bekası için görev ve sorumluluklarımızın farkındayız.ÇünküTürkiye’de siyasi açıdan kaygan bir zemin var. Her kuruluştan Türkiye’de iki tane bulunuyor. Bu kuruluşlar sizi bir siyasi oluşumun içine çekmeye çalışabiliyorlar. İki farklı görüşü temsil eden bu kuruluşlardan etkilenmeden çalışıyoruz. Gazetecileri temsil eden bir cemiyet olarak hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmayız. Bizim yarışımız kendimizle” dedi.

“15 Temmuz’da Basının Önemi Anlaşıldı”

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete isegöreve bir yıl önce geldiklerini, yoğun gündem sebebiyle ziyaretlere yeni başlayabildiklerini dile getirdi. Mete, “Siyasileri halka, halka siyasileri anlatan gazeteciler çok önemli bir konumdalar. Bu anlamda Muğla basını bizim için çok önemli. Zaten 15 Temmuz sürecinde basının önemi çok iyi anlaşıldı. Biz basın olmadan, basın da biz olmadan var olamaz” dedi.

Bu haber toplam 694 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.