AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI’NDAN ÇİFTÇİYE YARDIM ELİ

AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI’NDAN ÇİFTÇİYE YARDIM ELİ
AK Parti Ankara İl Başkanlığı, ihtiyaç sahibi çiftçilere ulaştırılmak üzere orman yangınlarının etkili olduğu Muğla’nın ilçelerine dağıtılmak üzere saman, yem, arpa ve hayvan ilacının bulunduğu toplam 12 yardım tırı...

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, ihtiyaç sahibi çiftçilere ulaştırılmak üzere orman yangınlarının etkili olduğu Muğla’nın ilçelerine dağıtılmak üzere saman, yem, arpa ve hayvan ilacının bulunduğu toplam 12 yardım tırı gönderdi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’ndan yangın bölgesi Muğla’ya yardım tırları devam ediyor. Sincan Hayvancılık bölgesinde bulunan 12 tıra AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nca saman, yem, arpa ve hayvan ilacı orman yangınlarının etkili olduğu Muğla’nın ilçelerine gönderildi.

Yardım tırları, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Ankara İl Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Özbek, Teşkilat Başkanı Vedat Yılmaz, AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli tarafından Menteşe Sosyo-Kültürel alanda karşılandı.

Yangında zarar gören çiftçiler için gönderilen yardım tırları belirlen ihtiyaç sahiplerine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce dağıtıldı.

Tez zamanda yangınların söndürülmesini dileyen Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, akabinde hızlıca yaraların sarılması ile ilgili çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Yangın bölgesindeyiz, tüm bölgeleri geziyoruz.  Başta ormancılar olmak üzere, emniyet, jandarma, itfaiye, farklı illerden gelen yetkililer, belediyeler, Azerbaycanlı kardeşlerimiz, herkes canla, başla çalışıyor. Özellikle mevsim şartları, rüzgar ve havanın çok kuru olması, nemin olmaması da çalışma şartlarını da çok zorlaştırıyor. Bu süreçte yangında yardım eden tüm vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Öte yandan çevre illerden de çok ciddi destekler ve yardımlar geliyor. Belediyelerimiz ve teşkilatlarımız kendi aralarında ne yapabiliriz diye uğraşıyorlar. En son Ankara teşkilatımızın gönderdiği 26’ıncı ağırlıklı gıda tırımız teslim edildi. Şimdi de 12 tır hayvan yemi özellikle yangından zarar gören çiftçilere ulaştırmak üzere gönderildi. Afet zamanları birlik, beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanalar. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, şuan tüm Türkiye’nin kalbi orman yangınlarının olduğu yerlerde atıyor. Ben hayatını kaybeden başta orman teşkilatımız olmak üzere vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

1 HAYVAN AMBULANSI VE 3 VETERİNER

AK Parti Ankara İl Başkanı Yardımcısı Ahmet Özbek ise, “Toplamda bu bizim Muğla bölgemize 27’inci gıda tırımız. Aynı zamanda da 10 tırımızda hayvan yemi tırımız geldi. 1 tane hayvan ambulansımız ve 3 veterinerimiz geldi. Öte yandan itfaiye aracı ve tanker desteği de sağlandı. Yangının ilk başladığı günden itibaren İl Başkanımız Hakan Han Özcan bizi hemen görevlendirdi ve biz Marmaris’e geldik. Sürekli burada neye ihtiyaç varsa oraya bildiriyoruz ve elimizden geldiğince yaraları sarmaya çalışıyoruz. Teşkilatlarımız çok sıkı ve tedbirli çalışıyor. Kalbimiz orman yangınlarının olduğu yerlerde atıyor. Bugün ise toplam 12tane tırımız geldi. Bunun 1 tanesi gıda tırı. Diğer gelen tırlarımızın hepsi çiftçi kardeşlerimiz için hazırlandı. 3 tane tırımız da yine hayvanlarımız için Ankara’dan daha yeni yola çıktı. Bu şekilde devam edeceğiz. Biz buradayız, ayrılmıyoruz. İhtiyacın olması durumunda biz her zaman burada hazır bekliyor olacağız.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 464 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.