AK Parti Bodrum’da Gökmen dönemi

AK Parti Bodrum’da Gökmen dönemi
AK Parti’de yaklaşan il başkanlığı süreci öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Bodrum ilçe Başkanlığına Osman Gökmen atandı.Güzide KasımAk...

AK Parti’de yaklaşan il başkanlığı süreci öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından Bodrum ilçe Başkanlığına Osman Gökmen atandı.

Güzide Kasım

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’in istifasıyla boşalan göreve AK Parti Genel Merkezi tarafından Osman Gökmen atandı.

10 Aralık 2017 tarihinde yapılan genel kurulla AK Parti Bodrum ilçe Başkanı seçilen ve daha sonra istifasını açıklayan Ömer Özmen, 26 Aralık 2019 tarihinde İl Başkanlığı ve Genel Merkez ile yaptığı istişare ile 7. Olağan İlçe Kongresi sürecinin ve yeni İlçe Yönetimi oluşturulması çalışmalarında Genel Merkezin çalışmalarını rahatlatmak açısından bu süreçte İlçe Başkanlığı’na aday olmayacağını açıklamıştı.

Özmen’den boşalan göreve AK Parti Genel Merkezince, aynı zamanda Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gökmen atandı. Gökmen’in göreve getirilmesi AK Parti teşkilatında memnuniyetle karşılandı.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.