Güzide Kasim

Güzide Kasim

AK Parti de Neler Oluyor?

AK Parti de Neler Oluyor?

Yaklaşan kongre sürecinde AK Parti de resmen iç savaş başladı.

Bazı AK Partililer Nihat Öztürk’ü rakip görmeye başlamış olacaklar  ki!  dün akşam saatlerinde Öztürk’ün bir buçuk yıl  önce bir kumarhanede çekilen görüntüleri  yayınlandı.   Bu görüntüler hızla sosyal medyaya yayıldı.

Nihat Öztürk yayınlanan görüntülerin ardından açıklama da bulundu. Açıklamada “Geçen yıl arkadaşlarla Karadeniz gezisine gittiğimizde kaldığımız otelde gerçekleşen bir olay. Arkadaşlar lobide “birlikte bir kahve içelim” dediler oturduk içtik hepsi bu kadar. Ondan sonra ayrıldık. Parti içi muhalefetin tamamen masumane bir olayı servis etmesi FETÖ’cülerin kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıktı. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın bugün gündeme gelmesi de son derece manidardır. Parti içi muhalefetin bu kirli tezgahı er geç ayaklarına dolanacaktır.”ifadelerini kullandı.

Aslında Öztürk şöyle diyebilirdi;” evet ben orada bulundum ve otelde konakladım. Arkadaşlar lobiye inmiş beni de çağırdılar. Kahve içerken üç-beş liralık bir pul oynadım. Bunda ne var. Günümüzde kim oynamıyor ki? Herkes hayatının bir döneminde bir şans oyunu oynamıştır. Bunda abartılacak bir şey yok” da diyebilirdi.

Ancak kendi açıklamasının içinde yer alan ”parti içindeki muhalefet “ sözü oldukça manidardır. Parti içindeki bölünmeyi bu sözleriyle açıklamıştır.

Ayrıca Geçtiğimiz günlerde de Ankara da düzenlenen geçmiş dönem  il başkanları toplantısı yapılmıştı. Muğla AK Parti il başkanlığı tarafından toplantıya katılan il başkanları fotoğraflarıyla birlikte tek tek  isimleri yazılmış ancak Nihat Öztürk es geçilmişti. Hatta fotoğraf karesine bile alınmamıştı. Çok değil aradan bir ay bile geçmeden bir otelin kumarhanesinde çekilen görüntüleri yayınlandı.

Olaylar ve zaman gerçekten çok manidar. Tam da kongre sürecine girmişken bunların ardı ardına gelmesi kafalar da soru işaretine neden oldu.

Acaba Nihat Öztürk il başkanlığı için aday mı gösteriliyor?

Ve Öztürk’ ü güçlü aday olarak gördükleri için bazıları tarafından gölge düşürmek için mi medya ya servis edildi?

Parti içinde gerçekten bir bölünmemi var?

Ve kendilerinden olmayan ya da güçlü görülen adayların görüntüleri çekip sonradan medyaya mı servis ediliyor?

Siyaset artık böyle mi yürüyor?

Bu yazı toplam 854 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Güzide Kasim Arşivi
SON YAZILAR