AK Parti Gençlik Kolları’ndan esnaf ziyareti

AK Parti Gençlik Kolları’ndan esnaf ziyareti
 Ak Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Milas esnaflarını ziyaret etti.Haftaya yoğun ve peş peşe programlar...

 Ak Parti Milas İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Milas esnaflarını ziyaret etti.

Haftaya yoğun ve peş peşe programlar ile başlayan AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları  ilk olarak anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek Milas Şehir Mezarlığında bulunan şehitliği ziyaret ederek başladıkları programlarına bugün ise esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Pandemi koşullarına uygun olarak hazırladıkları programa katılan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaya ve Ak Partili genç yöneticiler merkezde bulunan esnafları ziyaret ederek esnaflar ile sohbet etti.

Özellikle pandemi  sürecinin konuşulduğu ve çözümü noktasında Bakanlık çalışmalarını Esnaflar ile paylaşan Kaya, “Devletimiz tüm organlarıyla pandemi ile mücadelede sağlıktan ekonomiye, eğitimden yeni normalleşme sürecine kadar tüm çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.” dedi.

Kaya, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın 2021 yılındaki Reform paketleri ile  Türkiye’nin şahlanış Yılı 2021 yılı olacaktır diyen Kaya önümüzdeki günlerde Selimiye, Bafa, Güllük, Ören mahallerinde bulunan esnaf ziyaretleri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.