AK Parti İl Başkanı adayı 5’e yükseldi

AK Parti İl Başkanı adayı 5’e yükseldi
Milas eski İlçe Başkanlarından Levent Akyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Akyer ile il başkanı adayı sayısı 5’e çıktı.1 Şubat’ta gerçekleşecek...

Milas eski İlçe Başkanlarından Levent Akyer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Akyer ile il başkanı adayı sayısı 5’e çıktı.

1 Şubat’ta gerçekleşecek olan Ak Parti Muğla İl Kongresi öncesi adaylar kendisini göstermeye başladı. İl Kongresi öncesi İl Başkanı Kadem Mete, çeşitli vesilelerle AK Parti Genel Merkezi’nin yola kendisiyle birlikte devam edeceğini açıklamıştı. Bu açıklama karşısında kongre için geri sayım başlarken, aday sayısı Levent Akyer ile birlikte 5’e çıktı.

Kadem Mete, Süleyman Reyhan, Kazım Avcı ve Elvan Göçer’den sonra sosyal medya hesabından adaylığını açıklayan Levent Akyer, paylaşımında “Muğla’da özlenen siyaseti, ben ve ekibim birlikte kazandıracağız” ifadelerine yer verdi.

“ERDOĞAN’IN DAVASINI ŞAHLANDIRACAĞIMA İNANCIM TAM”

Akyer, şunları dile getirdi:  “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizin, olağan 7. Kongresi sürecinde bugün görev aşkı ve sadakatim bir bayrak olarak bu davaya hizmet etmem gerektiğini emretti. Yeryüzü cennetimiz Muğla’mız sahipsiz değildir. 19 yıldır çeşitli nedenlerle iktidar partisiyle buluşamamış Muğla’mıza güç katmak, dava arkadaşlarımızın derdiyle dertlenmek, çok daha yüksek sesle buradayız diyebilmek için ‘Ben de varım’ diyorum. Bu davanın çok yükünü çektik. Kapatma davalarında, 15 Temmuz FETÖ’nün darbe girişimi esnasında, Milas İlçe başkanı olduğum o dönemde, tüm gözler üzerimize çevrilmişken biz davamızın sımsıkı arkasında durduk. 13 güzide ilçemizin çok kıymetli ilçe başkanlarıyla beraber tüm Muğla’yı sevgiyle kucaklayacağıma söz veriyorum. Muğla’da özlenen siyaseti, ben ve ekibim birlikte kazandıracağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını şahlandıracağıma inancım tamdır.  Bu meşakkatli yolda, davamız için yürüyebilecek, arkasına bakmadan ‘Kim var’ dendiğinde ‘Ben varım’ diyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Şubat’ta ilimizde gerçekleştirilecek 7. Olağan Kongremizde sevdam olan partimde İl Başkan Adayı olduğumu sizlere açıklamaktan mutluluk duyuyorum. Gazamız mübarek olsun.”

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.