Ak Parti İlçe Başkanı Görevden Alındı

Ak Parti İlçe Başkanı Görevden Alındı
Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin parti genel merkezi tarafından görevinden alındı. Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci “Böyle bir konu...

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin parti genel merkezi tarafından görevinden alındı. Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci “Böyle bir konu var. Genel merkez tarafından bizlere henüz resmi bir açıklama gelmedi” dedi. Görevden alınan Marmaris Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Engin “İl Başkanımız İhsan Küreci bu gün yanıma gelerek genel merkezin inisiyatifi doğrultusunda bundan sora benim ile çalışmayı düşünmediklerimi ifade etti” dedi.

Marmaris Ak Parti’de Büyük Şok

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin’in görevden alınması Marmaris’te büyük bir şok etkisi yarattı. Ak Parti Marmaris’te 7 Haziran seçimlerinde yüzde 10 bin 894 oy almıştı. 1 Kasım seçimlerinde 12 bin 542 oy alarak ikinci parti olmuştu. Önceki gün Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin genel merkez tarafından görevinden alındı. Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci “ Konu doğru. Ancak genel merkez tarafından resmi bir açıklama tarafımıza gelmedi.  Genel merkez tarafından tarafımıza resmi bir yazı geldiğinde bunu kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. Görevden alınan Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin “ İl Başkanımız İhsan Küreci bu gün yanıma gelerek genel merkezin inisiyatifi doğrultusunda bundan sora benim ile çalışmayı düşünmediklerimi ifade etti. Şuan resmi bir yazı elimize ulaşmadı” dedi.

Bu haber toplam 591 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.