AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yoğun tempo          

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yoğun tempo          
Emin Çelik yönetimindeki Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı  pandemi sürecinde vatandaşlardan gelen talep ve isteklere hem birebir hemde  online olarak cevap...

Emin Çelik yönetimindeki Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı  pandemi sürecinde vatandaşlardan gelen talep ve isteklere hem birebir hemde  online olarak cevap vermeye devam ediyor.

Pandemi öncesi günlük ortalama 300 kişinin ziyaret ettiği AK Parti Milas İlçe Başkanlığı pandemi sürecinin tekrar başlaması ile Emin Çelik ve yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda  vatandaşların sağlığı için maske,mesafe ve temizlik kurallarına  göre parti binasına giriş ve çıkışlarda hizmette aksaklık olmadan devam etme kararı aldı.

Sosyal medya platformlarının aktif olarak kullanıldığı ve bu kanallardan da vatandaşların kendilerine ulaşabileceklerini belirten AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yöneticiler göreve geldikleri günden itibaren Covid-19 kurallarına uygun olarak mahalle ziyaretlerini sürdürdüklerini ve İlçede yaşayan vatandaşların  7/24 yanlarında olduğunun vurgusunu yaptı.

İlçe Başkan Çelik, “Önümüzde seçim yok, bende sizin oturduğunuz yerlerde otururken siyasetçiler seçimlerden 10-15 gün önce gelirlerdi. Seçim bittikten sonra bir daha uğramazlardı. Biz böyle bir yönetim değiliz bizim önümüzde iki buçuk yıl seçim yok ve biz Allah bize ömür verdiği müddetçe sizin yanınıza gelecek ve sizi dinleyeceğiz. Buradaki tek amacımız mahalle ziyaretlerimizde veya vatandaşlarımızdan bize gelen taleplere  kısa sürede çözüme kavuşturmak. Bizim amacımız   Milas’a bir çivi çakabilmek ve daha da önemlisi Seçimden seçime gelip vaatler veren ve karşılıksız çek haline dönmüş siyasetçilerden olmamak.  Bizim amacımız gayemiz vatandaşlarımızın tüm sorunlarında yanında olabilmek onlara hizmet edebilmektir bizler bu koltuğa biz oturduysak sadece vatandaşımıza hizmet etmek içindir. Ben bu koltukta Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı temsil ediyorum., Biz bu millete hizmetkâr olmaya geldik” dedi.

Milas için hizmette kararlı olduğunu yineleyen Çelik,  pandemi sürecinin  en kısa sürede biteceğini ve daha sonra ise aradaki boşluğu yönetim kurulu üyeleri Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte kapatacaklarını dile getirdi ve ekibinin bu bilgi ve donanıma sahip olduğunu söyledi.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik yoğun tempodan memnuniyetini belirterek, “Bizim işimiz vatandaşa hizmet bu kapı hizmet kapısı biz varsak hizmet etmek için varız.  Vatandaş bize ulaşabilsin diye online platformlar kurduk vatandaşımızı yönetim kurulu üyelerimiz ile her alanda buluşturmak ve vatandaşlarımız bana ulaşamazsa bile yönetimimden herhangi birine çekinmeden ulaşabilir dedi.,

Danışmanım ve yönetimimim sürekli ayaktayız amacımız da Milas halkı gayemiz de Milas biz Milas’ta büyüdük burada yaşıyoruz bu yüzden buralara gelecek hizmet hem bizim hem geleceğimiz için önem arz etmektedir.Milas bir çok ilden büyük 132 mahalleye sahip biz buraya iktidarın gücünü ve hizmetlerini getirmek için yola çıktık ve tüm mahallerimizde ne yapmamız gerekiyorsa yönetim kurulu ve partimizin tüm organları ile çözüme kavuşturma noktasında kararlıyız. Nitekim biz Milas için bir şey yapamazsak eski siyasetçi izlenimlerini, silemezsek  bu koltuğun hakkını veremezsek o koltuğun ve  o siyasetin benim nezdimde bir anlamı yoktur. Siyaset hizmet için yapılır, ben her gittiğim ziyaretlerde bunu belirtiyorum, bizim amacımız gayemiz Milas. Milas halkı muktedir olsun. Biz Milas halkı için buradayız onların sorunu bizim sorunumuz” dedi.

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.