AK Parti kongresi sosyal medyaya konu oldu

AK Parti kongresi sosyal medyaya konu oldu
Muğla’da Menteşe Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 7.Olağan İl Kongresi’nde pandemi ile mücadele kapsamında alınan tedbir ve kararlara uyulmaması, sosyal medyada vatandaşların tepkisine neden oldu.Beritan YücelAK Parti 7....

Muğla’da Menteşe Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti 7.Olağan İl Kongresi’nde pandemi ile mücadele kapsamında alınan tedbir ve kararlara uyulmaması, sosyal medyada vatandaşların tepkisine neden oldu.

Beritan Yücel

AK Parti 7. Olağan Muğla İl Kongresi, geçtiğimiz Pazartesi günü Menteşe Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Salgın döneminde gerçekleştirilen kongrede yaşanan yoğunluk ve sosyal mesafenin hiçe sayılması, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Corona ile mücadele kapsamında alınan tedbir ve kararlara rağmen yüzlerce partilinin katıldığı kongrede sosyal mesafe ve maske kurallarına uyulmaması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE NEDEN OLDU

Muğla AK Parti 7.Olağan Kongresi sürerken yapılan yayınları sosyal medya üzerinden canlı izleyen vatandaşlar salonlardaki görüntülere tepki gösterdi.

Vatandaşlar tarafından “Demek ki Muğla’da virüs yok nasıl bir cesaret biz evden çıkmayalım onlar gezsin helal olsun” şeklinde tepkilere neden oldu.

Sosyal medya üzerinden başka bir vatandaş ise, “Esnaf bir an önce açılalım iki köfte, iki tas çorba satıp evimize ekmek götürelim diye haber bekliyor. Yok, öyle lokanta, restoran, cafeler kalabalık virüs bulaşır. An itibariyle Muğla... Bu ne arkadaş? Bu nedir? Anlayan birisi rica ediyorum bu işi bana izah etsin. Gözünü seveyim” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir başka vatandaş ise, “Oteller, kayak tesisleri, kongreler yani her yer açık Corona oralardan bulaşmıyor galiba. Sadece cafe ve restoranlar kapalı olduğuna göre oralardan bulaşıyor” dedi.

Bu haber toplam 378 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.