Ak Parti Muğla’da “Fotoğraf Krizi”

Ak Parti Muğla’da “Fotoğraf Krizi”
FERDİ YAVUZ- Ak Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Resmi Facebook’ta paylaşılan bir fotoğraf, siyasi bir krize yol açtı.AK Parti Genel Merkezi'nde,...

FERDİ YAVUZ- Ak Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Resmi Facebook’ta paylaşılan bir fotoğraf, siyasi bir krize yol açtı.

AK Parti Genel Merkezi'nde, Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana görev yapmış il başkanları toplantıda bir araya geldiler. Ak Parti Muğla il başkanlığında görev yapmış il başkanları da toplantıya gitti. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım göstererek bir konuşma yaptığı AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda, Ak Parti Muğla’da fotoğraf krizi yaşandı.

Ak Parti Muğla’da “Fotoğraf Krizi”

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı’nın, Resmi Facebook hesabında paylaşılan fotoğraf ve açıklama şu şekilde yer aldı; “AK Parti Bir Vefa Hareketidir. Geçmiş Dönemlerde Davamızın Bayraktarlığını yapan kıymetli İl Başkanlarımızdan Yavuz Ercan, Çağrı Alper, Mehmet Nil Hıdır, Gültekin Akça , İhsan Küreci, ve İl başkanımız Kadem Mete Genel Merkezimizdeler.”

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı’nda, başkanlık yapan 7 isim var. Ancak Ak Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından paylaşılan fotoğrafta 6 isim yer aldı. Geçmiş dönem Ak Parti Muğla İl Başkanlığı ve Ak Parti 26. Dönem Muğla Milletvekilliği yapan Nihat Öztürk’ün ismi yer almadı. Bu durum Muğla siyasi kulislerinde “Ak Parti’de Neler Oluyor” dedirtti.

Ak Parti Muğla’da “Fotoğraf Krizi”

Muğla Gazetesi köşe yazarı Kemal Önekli’de, söz konusu olaya sosyal medya platformundan adeta isyan etti. Önekli; “NİHAT ÖZTÜRK ÖLDÜ MÜ???” başlıklı yazısında şunları kaydetti; “Bu mu sizin VEFA kelimesinden anladığınız! Partinin en zor günlerinde (gezi olayları) 5 yıla yakın il başkanlığı yapmış olan Nihat Öztürk adını sayfanızda yazmayarak SİYASİ VEFASIZLIĞIN daniskasını yapmıyor musunuz? AK PARTİ SEÇMENİ OLARAK SİZİ KINIYORUM.”

Önekli’nin bu yazısına geçmiş dönem Ak Parti Muğla İl Başkanı ve Ak Parti 26. Dönem Muğla Milletvekilli Nihat Öztürk  ise şu cevabı verdi; “Kemal Önekli cevap yazma gereği bile duymuyorum .Rabbim islah etsin .Gereği yapılır zamanı geldiğinde herşeyin bir zamanı var bu gün fitneyi söndürme zamanı fitne çıkaranları rabbime havale ediyorum.”

Öte yandan Ak Parti’den ihraç edilen AK Parti Fethiye Eski İlçe Başkanı Kadir Saruhan’da olaya müdahil oldu ve şu yorumu yazdı; “Nihat Öztürk, Mevcut zat paranoyak olmuş.. Hezeyanları var. Halüsünasyonlarla uyanıp etrafa sarıyor..! Tedavi edilmezse, sizlere ömür…”

 

Bu haber toplam 930 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.