AK Parti Muğla’da Kongrelerine Dalaman’la Start Verdi

 AK Parti Muğla’da Kongrelerine Dalaman’la Start Verdi
Ak Parti Muğla, kongrelerine start verdi. Dalaman İlçesi’nde yoğun katılımla başlayan kongrede Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerler için dua...

Ak Parti Muğla, kongrelerine start verdi. Dalaman İlçesi’nde yoğun katılımla başlayan kongrede Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerler için dua edilip Kuran-ı Kerim okundu. Daha önce AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığına atamayla gelen Şefik Oğuz, tek aday olarak girilen kongrede güven tazeledi.

Sinem Karakaya

AK Parti’nin Muğla’da 7. Olağan Kongre süreci Dalaman İlçe kongresiyle başladı. Divan Başkanlığını AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in yaptığı kongreye İl koordinatörü İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’da katıldı. Yoğun katılımın olduğu ilçe kongresinde program öncesinde Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerler için dua edilip Kuran-ı Kerim okundu. Daha önce AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığına atamayla gelen Şefik Oğuz, tek aday olarak girilen kongrede güven tazeledi.

 AK Parti Muğla’da Kongrelerine Dalaman’la Start Verdi

“İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla düzenlenen AK Parti Dalaman 7. Olağan Kongresinde 400 delegeden 213 delege oy kullandı. Kullanılan oylardan 6’sı boş çıktı.

Tek aday olarak girilen kongrede güven tazeleyen Şefik Oğuz’un ilçe yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Muammer Kargın, Ergün Vardar, Eray Çaylı, Ender Saadet Temel, Sultan Önder, Zehra Akdeniz, İsmail Akta, Sayım Arı, Murat Turgut, Mehmet Ali Sefa Taştepe, İslam Ketenci, Ali Döndar, Mehmet Yaşar Aktaş, Ahmet Süral.

Bu haber toplam 670 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.