AK Parti’de beklenen istifa

AK Parti’de beklenen istifa
Datça AK parti İlçe Başkanı Mehmet Cennet, Coronavirüs nedeni ile planlanan kongre sürecinin belli olmayan bir tarihe ertelenmesi dolayısıyla genel merkez...

Datça AK parti İlçe Başkanı Mehmet Cennet, Coronavirüs nedeni ile planlanan kongre sürecinin belli olmayan bir tarihe ertelenmesi dolayısıyla genel merkez tarafından görevlendirilen adayın çalışmalarını kolaylaştırmak ve sağlıklı bir kongre sürecine ortam hazırlamak gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Neval Çolak

Uzun süredir AK parti Datça İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Cennet, Coronavirüs nedeni ile planlanan kongre sürecinin belli olmayan bir tarihe ertelenmesi dolayısıyla genel merkez tarafından görevlendirilen adayın çalışmalarını kolaylaştırmak gerekçesiyle istifa ettiğini açıkladı.

İstifasını AK Parti İl Başkanlığı'na verdiği dilekçe ile duyuran Mehmet Cennet, istifasını şu sözlerle duyurdu:

"Bilindiği üzere daha önce partimizin 7. olağan kongre sürecinde Datça ilçe başkanlığı görevine aday olmayacağımı, ilçe başkanlığı görevini kongreye kadar devam ettireceğimi ifade etmiştim. Fakat dünyada ve ülkemizde baş gösteren Covid-19 virüsü nedeni ile planlanan kongre sürecimiz belli olmayan bir tarihe ertelenmiştir. Bu süreçte genel merkezimizce görevlendirilen adayımızın çalışmalarını kolaylaştırmak, sağlıklı bir kongre sürecinin zeminine ortam hazırlamak üzere görevimden istifa ettiğimi bildirir, gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim."

Bu haber toplam 758 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.