AK Parti’de Devir Teslim

AK Parti’de Devir Teslim
Geçtiğimiz günlerde İL Başkanı İhsan Küreci ve Yönetim Kurulu üyelerinin istifa etmesinin ardından İl Başkanı olarak atanan Kadem Mete İl Başkanlığında...

Geçtiğimiz günlerde İL Başkanı İhsan Küreci ve Yönetim Kurulu üyelerinin istifa etmesinin ardından İl Başkanı olarak atanan Kadem Mete İl Başkanlığında düzenlenen törenle görevi İhsan Küreci’den teslim aldı. İl Başkanlığında düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekili Av. Gültekin Akça, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, İl Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Kurt on üç ilçe başkanı ve partililer katıldı.

Törende bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı kadem Mete Muğlalı yabancı tartışmalarının gölgesinde kalmayacaklarına dikkat çekerek, “Ben 2002 yılından beri bu partinin hizmetkarıyım. Siyasi yaşamıma Ak Parti’de başladım. 7 yıl Marmaris İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Rize doğumlu olmama rağmen uzun yıllardır Muğla’da yaşıyorum. En az hepiniz kadar Muğlalıyım. Muğla sevdası ile AK Parti İl başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Bu güne kadar partimize zarar vermek için sosyal medyada klavye delikanlılığı yapanlara en güzel cevabı da birlik ve beraberliğimiz verecektir. Benden önceki İl Başkanım İhsan Küreci’de partimize ve Muğla’mıza başarılı hizmet etti. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Zaman birlik olma zamanı. Hep birlikte partimizi Muğla’da hak ettiği yerlere taşıyacağız” dedi.

Bu haber toplam 921 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.