Ak Partili Başkanlar İstanbul’da

Ak Partili Başkanlar İstanbul’da
FERDİ YAVUZ- AK Parti’nin Muğla’daki ilçe belediye başkanları yarın yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Cumhur İttifakının...

FERDİ YAVUZ- AK Parti’nin Muğla’daki ilçe belediye başkanları yarın yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı Binali Yıldırım’ı destek için İstanbul’a gittiler.

İstanbul’da yaşayan Muğlalılar’ı ziyaret ederek, Binali Yıldırım’a destek isteyen Ak Partili başkanlar, “İstanbul halkı neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Onun için Pazar günü sandıklardan Binali Yıldırım beyin isminin çıkacağından eminiz” dediler.

Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da bulunan Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul yenileme seçimlerinde Cumhur İttifakı adayımız Sayın Binali Yıldırım’a destek olmak amacıyla İstanbul’da; Fatih, Bayrampaşa, Beykoz ve Güngören ilçelerimizde hemşehrilerimizi ziyaret etmenin yanında Ak Parti İstanbul teşkilatlarımızın seçim çalışmalarına, Köyceğiz Belediye başkanımız Kamil Ceylan, Seydikemer belediye başkanımız Yakup Otgöz, Dalaman Belediye başkanımız Muhammet Karakuş, Ula Belediye başkanımız İsmail Akkaya, Yatağan Belediye Başkanlarımız Mustafa Toksöz ve Belediye başkan yardımcımız Mesut Karataş ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya gelerek Binali Yıldırım Bey’e desteklerini talep ettik.” İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.