Akça; “Menteşe’de Yatırım Yaparak İstihdamın Önünü Açacağız”

Akça; “Menteşe’de Yatırım Yaparak İstihdamın Önünü Açacağız”
Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Gültekin Akça, meclis üyesi ve proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Menteşe Öğretmen Evi’nde yapılan  “Menteşe'yi Kalkındırmak” konulu proje tanıtım toplantısı yapıldı.Meclis...

Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Gültekin Akça, meclis üyesi ve proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Menteşe Öğretmen Evi’nde yapılan  “Menteşe'yi Kalkındırmak” konulu proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Meclis üye adaylarının tek tek tanıtılmasının ardından projelerini açıklayan Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Gültekin Akça; “Türkiye bir beka sorunuyla bu seçimde karşı karşıyadır. Milletin bekası, devletin bekası için 31 Mart seçimleri önemli bir eşiktir. Bu sebeple bu seçimleri Cumhur ittifakı Menteşe Belediye Başkan Adayı olarak gücümüzün yettiğinin sonuna kadar mücadele edip Muğla’da hem devletin bekası hem de yerel iktidarın değişim ve gelişimi için seçimleri kazanmak durumundayız.” Dedi.

Sahada yapmış olduğu çalışmaların ardından Menteşe’ye dair projelerini dile getiren Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Akça sözlerine şu şekilde devam etti ;“Menteşe’de yatırım yaparak istihdamın önünü açacağız. Menteşe’nin yapısını ve kentin karakterini koruyaraktan gelişmesini sağlayacağız. Projelerin hayata geçmesiyle Menteşe yılların birikimi olan sorunlarından arınırken aynı zamanda geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. İlimize ismini veren bu ilçemiz, ismini daha çok duyuracak ve öğrenci kenti olmasının yanı sıra tarım, orman ve turizmi ile de konuşulan bir ilçe olacaktır. Vatandaşların talebi üzerine eski devlet hastanesi yeniden hizmete girmek için çalışmalara başlatılmış ve bir aksilik olmazsa 15 Temmuz 2019 tarihinde hastanemiz aynı yerinde Menteşelilere hizmet vermeye devam edecektir.  Sandras suyu projesi ve millet bahçeleri projemiz Cumhurbaşkanımız hükümet projesi olarak müjdelemiştir. Bir başka projemiz olan yer altı otoparkı yapmayı da şimdiden düşünüyoruz.”

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.