Akkaya hayatını kaybetti

Akkaya hayatını kaybetti
Muğla’nın Ula İlçesi’nin AK Parti’li Belediye Başkanı İsmail Akkaya kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya geçirdiği...
Muğla’nın Ula İlçesi’nin AK Parti’li Belediye Başkanı İsmail Akkaya kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
 
Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya geçirdiği kalp krizinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Başkan Akkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak, yaşamını yitirdi.
 
Akkaya'nın ölüm haberini öğrenen ailesi ve yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

İsmail Akkaya’nın cenazesi yarın toprağa verilecek.

İSMAİL AKKAYA KİMDİR?

İsmail Akkaya, 1958 yılında Gökova’da doğdu. İlkokulu Akyaka’da, orta öğrenimi Salihli, Marmaris ve Dalaman Tarım Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Meslek hayatına 1976 yılında Antalya Tarım İl Müdürlüğü'nde memuriyet hayatına başlayan Akkaya, daha sonra Ula, Köyceğiz, Bodrum’da ziraat teknisyeni olarak 15 yıl memurluk yaptı. Bu arada Anadolu Üniversitesi Tarım ön lisans bölümünü bitirdi.

İsmail Akkaya, 7 Haziran 1992 -Mart 2004 yılları arasında 12 yıl Akyaka belde belediye başkanlığı yaptı. 2005-2010 yılları arasında işletmecilik yaptı. 2014 yılından beri Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapmaktadır. Ulaştırma ve bütçe komisyonlarında görev aldı. 1 Eylül 2015 -1 Kasım 2018 tarihleri arasında 3 yılı aşkın süre Ula İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Ayrıca 10 yıl Marmaris Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu.

İsmail Akkaya, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Muğla Ula İlçe Belediye Başkanı seçildi ve bu görevini sürdürmekteydi.

Bu haber toplam 1220 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.