AKMEŞE YENİDEN BAŞKAN

AKMEŞE YENİDEN BAŞKAN
İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı Olağanüstü İl Kongresi yapıldı. Tek liste ile gerçekleşen kongrede mevcut başkan Davut Cumhur Akmeşe güven tazeledi.İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı Olağanüstü İl Kongresi Gazi Mustafa...

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı Olağanüstü İl Kongresi yapıldı. Tek liste ile gerçekleşen kongrede mevcut başkan Davut Cumhur Akmeşe güven tazeledi.

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığı Olağanüstü İl Kongresi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Divan Başkanlığını 20 ve 23. Dönem Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Cumali Durmuş’un yaptığı kongreye, İYİ Parti Milletvekili Metin Ergun, Genel Merkez Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi Sevim Kaya Çağlayan, 2009-2019 Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, CHP Menteşe ilçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, İlçe başkanları ve İYİ Partililer katıldı. Davut Cumhur Akmeşe’nin listesi verilen oyların tamamını aldı ve Akmeşe yeniden Muğla İl Başkanı seçildi.

İYİ Parti’ye yeni katılan üyelere Milletvekili Metin Ergun tarafından partinin rozeti takıldı.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Türkiye’nin uçuruma gittiğini söyleyen İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, “İYİ Parti yapılacak ilk seçimde birinci parti olacak. Sayın genel başkanımızın da ifade ettiği gibi bu sistem değişecek. Düzen ortadan kalkacak. Türkiye demokrasiyle, Türkiye hukukla yeniden tanışacak. Biz siyaseti toplumun problemleri üzerinden yapıyoruz. Toplumumuzu bölmüyoruz. Değerlerin tamamı bu millete aittir. Hepimizin ortak değeridir. Bu milletin kimliği belli. Türkiye dünyanın on altıncı büyük ekonomisiydi şimdi yirmi bir. Bahsettikleri masal bu şimdi. Çiftçi gübresini alamıyor. Gübre kaç para oldu söylememe gerek yok, ilacını alamıyor, tohumunu alamıyor, alsa da ekemiyor, ekse de satamıyor. Bu hala geldik.  Dolayısıyla Türkiye’yi tekrar kalkınma hamlesiyle tanıştıracağız. Adalet, kalkınma ve demokrasi hamlesi ile Türkiye’yi tekrar kaldıracağız. Bu kongre olağanüstü bir kongre. Yeni yönetim oluştu. Davut kardeşimi çok uzun yıllardır tanıyorum. Şahsiyetli onurlu ve siyaseti takip etti. Her bir arkadaşımızı kucaklıyorum.  Kapımız herkese açık.  Bir kesim hariç. Bayrakla, devletle, cumhuriyetle problemi olanlar hariç herkese açığız. Geçmişte başka partili olabilir. Bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz. Biz bütün ötekileştirilmişlerin partisiyiz çünkü Türkiye uçuruma gitti. Bu uçurumdan toparlayacak olan da biziz” dedi.

“NE YAPIYORSAK İYİ PARTİ İKTİDARA GELSİN DİYE”

Güven tazeleyerek yeniden başkan olan Davut Cumhur Akmeşe “İçinde bulunduğunuz 2021 yılında il başkanlığımızın boşalması neticesinde sayın genel başkanımızın teveccühü ile il başkanlığı tarafıma emanet edildi. Biz bu kısa sürede pandemi süreci, talihsiz orman yangınları derken elimizden geldiğince vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalıştık. Bu nedenle kongremizi biraz geciktirdik. Görevin tarafıma verildiği günden itibaren, milletvekilimiz, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulumuzla birlikte köy köy, mahalle mahalle gezdik. Yangın sürecimizi atlattık. Önümüzdeki süreçte hedefimiz partimizi Muğla’da birinci parti yapmak. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapmak.  Ne yapıyorsak İYİ Parti iktidara gelsin diye yapıyoruz. Bundan şüpheniz olmasın. Kongremiz vatana, millette, Muğla’ya hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 1337 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.