AK Parti İlçe Yönetiminden Başkan Tokat’a ziyaret

AK Parti İlçe Yönetiminden Başkan Tokat’a ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Milas’a yapılan yatırımlar ve eksikler konuşuldu.AK...

Adalet ve Kalkınma Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Milas’a yapılan yatırımlar ve eksikler konuşuldu.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe ve Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H.Arda Varol’da hazır bulundu.

Ziyarete telefon ile bağlanan AK Parti Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir Milas’a doğalgaz getirilmesi konusunun Resmi Gazete’de yayımlandığını bu konu hakkında Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunacağını belirtti.

Ziyaret için Emin Çelik ve yönetimine teşekkür eden Başkan Tokat, ilçede ve Milas Belediyesi’nde yaşanan Covid-19 vakaları nedeniyle daha önce randevu veremediğini belirtti.

“ORTAK PAYDAMIZ MİLAS”

“Milletin iradesi ile seçilmiş bir belediye başkanını ziyaret etmek ve samimi ortamda sorunları ele almak bizleri memnun ediyor” diyerek kendilerini kabul ettiği için Başkan Tokat’a teşekkür eden Emin Çelik, “Ortak paydamız Milas” dedi.

“Milas’ta yaşayan herkese eşit mesafede hizmet etmeye geldik” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tokat, “Bu nokta içerisinde de memleketin çıkarı ve geleceği için herkesle oturup, herkesle yol yürürüz. Milli ekonomiye en fazla katkı veren illerden birisi olmamız itibariyle bizim daha fazla pay almamız için uğraşmamız gerekiyor. Hangi partiye oy verirse versin herkesin cebinde bu ülkenin kimlik kartı var. AK Partilinin kimlik kartı başka renk CHP’linin kimlik kartı başka renk değil.Herkesin devlete verdiği vergi aynı.Bu çerçevede milli ekonomiye katkı veren illerin başındayız, Milas olarak bizim de karşılığını almamız gerekiyor”dedi.

“DOĞALGAZ KONUSU RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI”

AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, “Bazen dengeler, bazen yapmamız gereken mücadele bu faktörleri değiştiriyor. Ancak bizden önceki dönemlerde süreç nasıl şekillendi bilmiyorum ama bu coğrafyanın hassasiyetleri kişisel hassasiyetlerimizin üzerinde. Bu coğrafyanın hizmete olan susamışlığı bizim her türlü siyasi hedef ve ikbalimizin önündedir. Bu anlamda kapımız ve gönlümüz hizmet noktasında sonuna kadar sizlere açıktır. Bu hassasiyeti gözeterek bundan sonraki aşamalarda Milas için daha güzel şeyler olacağını düşünüyor ve temenni ediyorum. Pandemi sonrasındaMilletvekillerimiz aracılığıyla, Kaymakam beyimizin de programlarına bakarak 7-8 bakanlıktan randevu alarak Ankara’da temaslarda bulunalım ve bu bölgedeki hükümetimiz eliyle yapılması gereken konularda taleplerde bulunalım. Doğal gaz konusu Resmi Gazete’de yayımlandı, sadece BOTAŞ yetkilileri ile buraya gelip ana hatlar üzerinde bir çalışma yapılması ve resmi bir anlaşmanın imzalanması gerekiyor. Enerji Bakanlığı’mız ile yaptığımız görüşmede sürecin işlediğini en yakın zamanda sonuca bağlanacağını belirtip, gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz dediler. Belki bir Ankara programımızda bunun müjdesini alır Milas halkına beraber deklare ederiz.”dedi.

Doğalgaz konusunda gösterilen hassasiyetin Milas için sevindirici olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Doğalgaz konusu daha önceleri tam bu anlamda ele alınmadı. Organize Sanayi Bölgemizin yönetiminde olduğumuz için ilerideki ihtiyaçları da göz önüne alarak doğalgaz için çok bastırdık. Aydın/Karpuzlu üzerine bir vana bıraktırdık.30 kilometre uzağımızda ki bu vanadan buraya doğalgaz kolay getirilecektir. Geçmiş dönemlerden bu yana memleket için katkı sunan herkese teşekkürümüzü bir borç biliriz. OSB için eski Müsteşarımız ve Milletvekilimiz Ali Boğa beyi hiç unutmadık, kendisinin çok katkıları oldu. Bundan sonra da ilçenin temel ihtiyaçları için aynı hassasiyeti gösteren kararlılık bizleri mutlu edecektir.”dedi.

“BUGÜNE KADAR DOĞALGAZIN GELMEMESİ SİZİN SUÇUNUZ DEĞİL”

“Siyasi bir partinin ilçe başkanı olarak değil bir Milaslı olarak doğalgazın bugüne kadar gelememiş olmasından benim sizden ya da taşıdığınız makam ile ilgili en ufak bir hayal kırıklığım yoktur” diyen AK Parti  İlçe Başkanı Emin Çelik, “Milas’a doğalgazın gelmemesi size bağlanmamalı. İktidar partisi olarak Milas’a 90 milyona hastane,200 milyona Yatağan yolu yapabilirken; 20 milyon maliyet ile Milas’a doğalgaz yatırımını elbette yapardık. Lakin o günün şartlarında o dönemin yöneticilerinin ortak bir konsorsiyumdabirleşip sizin elinizi rahatlatmamalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Bunların hepsi dünde kaldı. Ben kendi dönemimde şunu çok arzu ediyorum. Doğalgaz, Ören yolu,  Eşence ve Gökçeler Barajı’mızın bir an önce Milas’a kazandırılması gerekiyor. Bu dört projenin bölge ekonomisi için elzem ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Hiçbir siyasi görüşün güdümünde olmadan, bölge halkının yaşayacağı mutlu günleri düşünerek bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Benim yetemediğim yerlerde Milas Belediye Başkanı olarak sizlerden yardım isteyeceğim” dedi.

Milas’a gelecek her hizmet için elinden geleni yapacağını belirten Emin Çelik kendilerini kabul ettiği için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Ziyaret için Emin Çelik ve yönetimine duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat, ihtiyaç duyulan hizmetlerin bir an önce Milas’a kazandırılması noktasında yapıcı tavrı için de teşekkür etti.

Bu haber toplam 443 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.