akyakada deniz keyfi

akyakada deniz keyfi
Türkiye’nin doğusu kar altında kalırken Muğla’da insanlar Şubat ayında denize girmeye başladı. Hava sıcaklığı 22 dereceyi bulan Muğla’nın ula...

Türkiye’nin doğusu kar altında kalırken Muğla’da insanlar Şubat ayında denize girmeye başladı. Hava sıcaklığı 22 dereceyi bulan Muğla’nın ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde güzel havayı fırsat bilenler denize girdi.

Muğla sahilleri yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığı 22 dereceyi bulan Muğla’da vatandaşlar sahil kenarlarına akın etti. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar yürüyüş yapıp denize girdiler. Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava koşulları etkili olurken, Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar sahilde yürüyüş yaptı. Bazılarının piknik yaptığı Akyaka'da, bazı vatandaşlar da sahildeki kafelerde oturup kitap okudu. Çocuklar ise sahilde kumda eğlendi.

Ailesiyle Akyaka'ya gezmeye geldiğini belirten Damla Beşok, "Ailemle piknik yapmak için Akyaka'ya geldik. Çankırı'da üniversitede okuyorum. Orası çok soğuk. Muğla gerçekten Türkiye'nin cennet köşelerinden bir yer" dedi.

Körfezde balık tutan Hasan Karaçayırlı ise oğlunun eğitimini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde sürdürdüğünü anlatarak, "Bir yıl oğlumla birlikte kalacağım. Tokat'tan geldik, orası çok soğuk ve kar var. Muğla gerçekten muazzam bir yer. Her açıdan görülmeye ve gezmeye değer bir yer. Emekliliğimin keyfini körfezde balık tutarak çıkarıyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 579 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.