Akyol Pazar yerinde Salı günleri Pazar kurulacak

Akyol Pazar yerinde Salı günleri Pazar kurulacak
Akyol Pazar yerinde 09 Haziran Salı gününden itibaren her hafta Salı günleri semt pazarı kurulacak.Sinem KarakayaMenteşe Belediyesi tarafından Coronavirüs...

Akyol Pazar yerinde 09 Haziran Salı gününden itibaren her hafta Salı günleri semt pazarı kurulacak.

Sinem Karakaya

Menteşe Belediyesi tarafından Coronavirüs tedbirleri kapsamında Akyol mevkiinde kurulan Menteşe Halk Pazarı’nın sosyo-kültürel alana taşındığı duyurulmuştu. Daha sonra pazarın sürekli şekilde sosyo-kültürel alanda kalacağını öğrenen mahalle sakinleri, pazarın taşınmaması için girişimde bulundu.

Muslihittin Mahallesi Muhtarı Süleyman Bozüyük ve Karamehmet Mahahalle Muhtarı Hayati Zorlu’nun yaptığı görüşmeler sonucu Menteşe Belediyesi’nden Akyol Pazar yerinde 09 Haziran Salı gününden itibaren her hafta Salı günleri semt pazarı kurulacağı öğrenildi.

Muslihittin Mahallesi Muhtarı Süleyman Bozüyük ise sosyal medya hesabından “Muslihittin Mahallesi sakinlerine duyuru. Karamehmet Mahahalle Muhtarı Hayati Zorlu ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile yaptığımız görüşme gerçekleştirdik. Akyol Pazar yerinin 09 Haziran Salı günü semt pazarı olarak pazar kurulacaktır. Bahattin Başkanımıza teşekkür eder, Muğla’mıza hayırlı olmasını diliyorum” paylaşımında bulundu.

Öte yandan sosyo-kültürel alanda halk pazarı kurulmaya devam edecek.

Bu haber toplam 3400 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.