Al Kombineni, Göster Sevgini

Al Kombineni, Göster Sevgini
6 Eylül akşamı kuruluşunun 50. Yılını kutlayacak olan Muğlaspor’da Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulunun davet turu devam ediyor. Muğla...

6 Eylül akşamı kuruluşunun 50. Yılını kutlayacak olan Muğlaspor’da Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulunun davet turu devam ediyor. Muğla Valisi Esengül Civelek ve ilçe belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hanım ve başkanları 6 Eylül’deki geceye davet ettiler.

Öte yandan Muğlaspor Yönetim Kurulu tarafından saha içi reklam ve kombine kart satışlarının da devam ettiği bildirilirken, camiadan kombine kart satışı konusunda destek istendi.

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor’da yönetim kurulu bir yandan 6 Eylül Akşamı Ünlü Sanatçı Coşkun Sabah’ın da katılacağı 50. Yıl Kutlama Balosu hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan da yeni sezon kombine kart satışı ve saha içi reklam çalışmasına devam ediyor.

Muğlaspor Kulübü tarafından yeni sezon için bastırılan kombine kart satışlarının istenilen düzeyde olmadığı dile getirilirken, ‘AL KOMBİNENİ GÖSTER SEVGİNİ’ sloganı ile bir çalışa başlatıldı. Muğla’nın en büyük marka değerlerinden birisinin Muğlaspor olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, ‘Muğlaspor en büyük tanıtım markamız. Ancak yeni sezonun kombine kart satışları istediğimiz gibi gitmiyor. Camiamızın tüm üyelerinden kombine kart satışımıza ilgi göstermelerini istiyoruz. Kombine kart almak isteyen taraftarlarımız bizlerin ve kulüp çalışanlarının yanı sıra kulübümüzün 214 25 00 numaralı telefonundan da bilgi alabilirler’ dedi.

GECEYE DAVET İÇİN ZİYARETLER SÜRÜYOR

Bu yıl kuruluşunun 50. Yılını kutlayan yeşil beyazlı kulüp bu kutlamayı 6 eylül akşamı düzenlenecek Coşkun Sabah konserinin de yer aldığı gecede taçlandıracak. 6 Eylül’deki gecenin mükemmel geçmesi için hazırlıklarını sürdüren Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu bir dizi ziyaretlerde bulunarak protokol üyelerini geceye davet ettiler. Geceye davet ve yeni sezon formalarını teslim etmek üzere Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’yı makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri takım hakkında başkanlara bilgi verirken, kuruluş yıldönümü gecesine davet ettiler.

Muğlaspor’un çok köklü bir kulüp olduğunu ifade eden Vali Civelek ve Belediye Başkanları siyaset üstü bir yönetim modeli ile yönetilen Muğlaspor Kulübü yönetim kurulunu tebrik ettiler. Muğlaspor için imkanlar dahilinde herkesin destek vermesi gerektiğini kaydeden Vali Civelek ve belediye başkanları herkesin geçmişinde mutlaka Muğlaspor ile ilgili bir anısı olduğunu dile getirdiler.

Bu haber toplam 742 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.