Alaborada kaybolan kişinin cansız bedeni bulundu

Alaborada kaybolan kişinin cansız bedeni bulundu
Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu tekne içerisinde bulunan 5 kişiden 4’ü kurtulurken kayıp olan Yankı Kocabaş için arama kurtarma çalışması...

Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu teknenin alabora olması sonucu tekne içerisinde bulunan 5 kişiden 4’ü kurtulurken kayıp olan Yankı Kocabaş için arama kurtarma çalışması başlatılmıştı. Bodrum’un İçmeler kıyısında Kocabaş’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Sinem Korkmaz

Alabora olan teknede bulunan 5 kişide 4’ü kurtulurken Yankı Kocabaş, denizde kaybolmuş ve arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.

Bodrum’un içmeler sahilinde vatandaşların kıyıda hareketsiz birini fark etmesi üzerine durum yetkililere bildirildi.

Bölgede yapılan incelemeler sonucu cesedin Datça’da balıkçı teknesinin alabora olması sonucu kaybolan Yankı Kocabaş olduğu belirlendi.

OLAY

Muğla’nın Datça ilçesinde gece saatlerinde denize açılan Burak Ballı, Erkan Korkut, Tuna Kocabaş, Kenan Kargın ve Yankı Kocabaş isimli 5 arkadaşın bulunduğu tekne alabora oldu. Tekne’de bulunan 5 kişide 4’ü kurtulurken Yankı Kocabaş, denizde kaybolmuş ve arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.

 

Bu haber toplam 265 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.