Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Alacak verecek kavgası kanlı bitti
Milas’ta silahlı saldırıya uğrayarak bacağından vurulan bir kişi ile olayın faili arasında yaşanan sorunun, alacak verecek tartışması olduğu öne...

Milas’ta silahlı saldırıya uğrayarak bacağından vurulan bir kişi ile olayın faili arasında yaşanan sorunun, alacak verecek tartışması olduğu öne sürüldü.  

Milas’ta Hayıtlı Mahallesi Umut Sokak’taki bir apartmanın girişinde silahlı saldırı yaşandı. Edinilen bilgiye ve iddiaya göre; S.T. isimli vatandaş apartmana giriş yapacağı esnada kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahla vuruldu.

Sol bacağına isabet eden kurşunla yere yığılan S.T., çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince tedavi altına alındı.

İlk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralı, buradaki müdahalenin ardından Muğla’ya sevk edileceği öğrenildi.

ALACAK VERECEK KAVGASI İDDİASI!

Öte yandan edinilen bilgiye ve iddiaya göre, mağdur ile fail arasındaki sorunun iki arasındaki alacak verecek tartışmasından ileri geldiği öne sürüldü.

Olayın ardından apartman girişinde incelemelerde bulunarak saldırıyla ilgili soruşturma başlatan polis, alacak verecek kavgası iddiasını titizlikle değerlendirdiği ve failin tespit edilerek yakalanması için çalışma yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.