Alban’dan Gövde Gösterisi

Alban’dan Gövde Gösterisi
CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban 20 Aralık Pazar günü yapılacak olan il kongresi için adaylığını açıkladı. Bin 200 delegesi bulunan CHP’de Mürsel...

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban 20 Aralık Pazar günü yapılacak olan il kongresi için adaylığını açıkladı. Bin 200 delegesi bulunan CHP’de Mürsel ablan yaklaşık 800 kişinin katıldığı toplantıda adaylığını ilan etti. Alban’ın adaylık açıklamasına 13 ilçe başkanı, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Adaylık açıklamasına Bodrum, Marmaris ve Ortaca Belediye Başkanları katılmadı.

Başkanlardan Tam Destek

Muğla CHP 20 Aralık tarihinde il kongresi yapıyor. Yapılacak olan kongrede şuana kadar mevcut İl Başkanı Mürsel Alban adaylığını açıkladı. Konakaltı Kültür Merkezinde düzenlenen adaylık toplantısına CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar katıldı. Bodrum,Marmaris ve Ortaca Belediye başkanları adaylık açıklamasına temsilci gönderdi. Mürsel Alban’ın adaylık açıklamasına 13 ilçenin ilçe başkanları da katıldı.

Muğla CHP’de Hedef 2019

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı adaylık açıklamasında konuşan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Ablan “ 20 Aralık günü delegelerimiz bizlere yeniden görev verirse 2019 seçimleri için çalışmalara 21 Aralık günü başlayacağız. Kadınlarımız ev ev dolaşıp çalışma yapacak. CHP’de gençlik yapılanmasına önem vereceğiz. SHP döneminde olduğu gibi CHP’de devrimci gençler yetiştireceğiz. Bunun için eğitim seminerleri dahi düzenleyeceğiz. Büyük kongreden sonra Muğla CHP’de üyelik güncellemesi yapacağız. 1 Kasım seçimlerinde büyükşehirler arasında CHP olarak oy oranını arttıran birinci partiyiz. Türkiye genelinde il bazında üçüncü partiyiz. Üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.  Yapılanmaya evlerden sokaktan başlayacağız. 2019 yılında yapılacak olan seçimlere hazır olacağız. Muğla CHP’nin hedefi 2019 seçimlerinde 13 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesini kazanmaktır. 2019 seçimlerinde Muğla’nın 6 milletvekiline talibiz. Partimizin tüm kollarıyla, delegeleriyle, üyeleriyle, belediye başkanları ve milletvekilleri ile birlik beraberlik içerisinde olacağız” dedi.

Bu haber toplam 442 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.