ALEX DE SOUZA’NIN KIZI MARİA GÖCEK’TE

ALEX DE SOUZA’NIN KIZI MARİA GÖCEK’TE
Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Mahallesi’nde 07 – 14 Kasım tarihleri arasında dünya 18 Yaş Altı Kızlar ve Erkekler Tenis Şampiyonası...

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Mahallesi’nde 07 – 14 Kasım tarihleri arasında dünya 18 Yaş Altı Kızlar ve Erkekler Tenis Şampiyonası Göcek Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşiyor. Şampiyonaya Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza’nın kızı Maria Eduarda De Souza da yer alıyor.

07 – 14 Kasım tarihleri arasında Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Mahallesi’nde gerçekleşen dünya 18 Yaş Altı Kızlar ve Erkekler Tenis Şampiyonasında Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza’nın kızı Maria Eduarda De Souza da yer alıyor.

5 Kıta 47 ülkeden 128 sporcunun katıldığı turnuva ITF Juniors World Cup’a Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza’nın kızı Maria Eduarda De Souza katılıyor. Amerika Avusturalya, Çin, Japonya, Güney Kore, Almanya, İngiltere, İspanya, Brezilya, Kolombiya’dan sporcuların mücadele ettiği turnuva 07 Kasım’da eleme maçlarıyla başladı.

09- 14 Kasım 2020 tarihleri arasında ise Finaller ve Ana Tablo Maçları ile devam ediyor. 13 Kasım tarihinde Çiftler Final Maçları, 14 Kasım’da ise Tekler Final Maçları ile şampiyona tamamlanacak.

Türkiye’den de Göcek Tenis Kulübü’nün 6 oyuncusu turnuvaya devam ediyor. Göcek Tenis Kulübü Başkanı Yavuz Özdoğan’ın şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada “Öncelikle böyle bir organizasyonu ilimizde yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Hem Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, hem de Fethiye Belediye Başkanlığımızın katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu pandemi döneminde onların desteği olmadan bu organizasyonu yapma konusunda çok zorlanırdık. Final maçları için yöremizdeki tenis severleri bekliyoruz. 10 yıllık uğraş sonunda bu turnuvayı şehrimize getirebildik. Bu turnuvayı eksiksiz yaparsak önümüzdeki dönemde daha çok ve daha büyük turnuva organizasyonları alabileceğiz” dedi.

Turnuvayı yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Yeryüzü cennetlerimizden biri olan Göcek’te pandemi sürecinde böylesine büyük ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünya 18 Yaş Altı Kızlar ve Erkekler Tenis Şampiyonasına 5 Kıtadan 47 ülke katılmakta. Ülkemizin köklü ve büyük kulüplerinden Fenerbahçe’de oynamış olan efsane futbolcu Alex De Souza’nın kızı olan Maria Eduarda De Souza’nın da içlerinde bulunduğu tüm sporcularımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Turizmde Marka Kent olan Muğla’mızın Spor Turizminde de bir Marka Kent olduğunu bir kez daha görüyoruz. Pandemi sürecinde tüm tedbirlere uyularak bu turnuvaya ev sahipliği yapan Göcek Tenis Kulübümüze teşekkür ediyor, turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte İlimiz genelinde Ulusal ve Uluslararası düzeyde birçok turnuvaya ev sahipliği yaparak İlimizde turizmin spor organizasyonlarıyla 12 aya yayılması konusunda çabalarımız devam edecektir” dedi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Şampiyona hatırası olarak Alex De Souza’nın kızı Maria Eduarda De Souza’ya 48 sırt numaralı Milli Takım Forması hediye etti.

Bu haber toplam 9008 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.