Aleyna Çelebi başarılı performansıyla göz doldurdu

Aleyna Çelebi başarılı performansıyla göz doldurdu
Türkiye Hokey Federasyonunun 12-18 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te organize ettiği 2020-2021 Sezonu Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Ligi müsabakalarında mücadele eden Sıla Aleyna Çelebi başarılı performansıyla göz doldurdu.Çocuk...

Türkiye Hokey Federasyonunun 12-18 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te organize ettiği 2020-2021 Sezonu Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Ligi müsabakalarında mücadele eden Sıla Aleyna Çelebi başarılı performansıyla göz doldurdu.

Çocuk evlerinde kalan Sıla Aleyna Çelebi, Ege Yıldızları GSK Muğla takımı adına mücadele ederken yaş ortalamasının 22 olduğu ligde henüz 14 yaşında Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginin en genç oyuncusu oldu.

Oynadığı oyun ile milli takım antrenörlerinin beğenisini kazanan Sıla Aleyna Çelebi 16 yaş altı milli takım kadrosunda yer alıyor.

Ege Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, “Sıla Aleyna Çelebi, 14 yaşında olmasına rağmen ortalama 22 yaşındaki sporcuların yer aldığı Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginin en genç oyuncusu olarak oynadığı oyun ile milli takım antrenörlerinin beğenisini kazanmıştır. Şuanda 16 yaş altı milli takım kadrosu içindedir. Hem fiziki anlamda hem de teknik anlamda çok güçlü bir sporcudur, Sıla Aleyna Çelebi bu performansını devam ettirdiği bu şekilde günde 3 saat çalıştığı takdirde Türkiye Milli takımlarının vazgeçilmez oyuncusu olacaktır” dedi.

Bu haber toplam 320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.