Ali Acar resmen DSP’nin adayı oldu

Ali Acar resmen DSP’nin adayı oldu
CHP’den istifa eden Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar DSP Genel merkezinde parti genel başkanı  Önder Aksakal ile bir araya geldi. Ali Acar resmen DSP’nin Marmaris belediye başkan adayı oldu.31 Mart yerel seçimleri öncesinde aday...

CHP’den istifa eden Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar DSP Genel merkezinde parti genel başkanı  Önder Aksakal ile bir araya geldi. Ali Acar resmen DSP’nin Marmaris belediye başkan adayı oldu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde aday belirleme sürecinde CHP’den Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı olan ancak atanamayan Ali Acar, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında CHP’den istifa ettiğini açıklamıştı. İstifanın ardından DSP saflarına geçen Ali Acar, kendisine ait sosyal medya hesabından DSP Marmaris adayı olduğunu şu sözlerle duyurdu: “Bugün DSP Genel Merkezi’nde beni içtenlikle ve hoşgörüyle karşılayan Sayın Genel Başkan Önder Aksakal ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ortak amacımız ülkemize ve Marmaris’e daha iyi hizmet edebilmek. Atatürk’ümüzün çizdiği yolda, halkçı Ecevit’in emeğiyle kurulan DSP’nin yalnızca Türkiye’ye değil Dünya’ya örnek belediyesi olmak için yola çıktık. Marmaris’imize hayırlı olsun”.

Bu haber toplam 801 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.