Ali Can Acar istifasını açıkladı

Ali Can Acar istifasını açıkladı
Milli Beka Hareketi İzmir İl Başkanı ve Ege Bölge Başkan yardımcısı Ali Can Acar yaptığı basın açıklamasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte...

Milli Beka Hareketi İzmir İl Başkanı ve Ege Bölge Başkan yardımcısı Ali Can Acar yaptığı basın açıklamasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini açıkladı.

Neval Çolak

Milli Beka Hareketi Derneği Üyeliğinden ve  İzmir İl Başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa ettiklerini duyuran Ali Can Acar yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve  bu devleti var eden  Aziz Türk Milletimizin hassas dönemlerden geçtiği bu tarihi günlerde mensubu bulunduğum ve şu ana kadar İl başkanlığı görevini ifa ettiğim Milli Beka Hareketi İzmir İl Başkanlığı ve Ege Bölge Başkan yardımcılığı görevinden ve bu derneğe üyelikten şahsım, yönetimim ve bize güvenen arkadaşlarımla birlikte istifa ediyoruz. Ben ve bana inanarak benimle birlikte hareket eden arkadaşlarımla oluşturduğumuz İzmir il teşkilatı, Aziz Türk Milletinin ve yüce Dinimiz İslam’ın bizlere yüklediği ulvi görevleri ve bu görevlerin ifasında titizliği göstermek bizim olmazsa olmaz prensibimizdir. Bu yönde dernek genel merkezinin ilgililerinin geliştirmiş oldukları söylemlere rağmen aynı titizliği bu söylemlerin karşılığını davranışsal olarak, fiiliyatta göstermediklerini medyada, internet ortamında müsaade etmiş bulunuyoruz. Halbuki bizler ülkücü bir dünya görüşüyle yetişmiş, İslam ve Türk kültürünü yaşam tarzımıza nakşetmiş vatan evlatları olarak  görmekteyiz ki Milli Beka Hareketi Genel Merkezi  başkan ve yöneticilerinin  yazılı, görsel ve sosyal medya ortamındaki  beyanlarından kaynaklı davranışlarının garip, çelişkili anlamsız demagojiler ve bunların birikimi sonucu toplumda huzursuzluk ve bütünlüğü bozucu durumları yaratmaya müsait tavırlar içinde olduklarını  maalesef müşahede etmiş bulunuyoruz. Yukarıda açıklamaya çalıştığımız nedenlerden ötürü  Milli Beka Hareketi Derneği Üyeliğinden ve  İzmir İl Başkanlığı görevimden  arkadaşlarımla birlikte istifa ediyoruz. İstifamız Türk Milletine hayırlı olsun.”

Bu haber toplam 2943 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.