ALİ VURGUN GÖREVİNE BAŞLADI

ALİ VURGUN GÖREVİNE BAŞLADI
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ali Vurgun, görevine başladı.Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesine bağlı Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Vurgun, Muğla Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı....

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ali Vurgun, görevine başladı.

Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesine bağlı Atatürk Ortaokulu Müdürü Ali Vurgun, Muğla Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Yeni Milli Eğitim Müdürü Vurgun ilçeye gelerek görevine başladı.

Öte yandan Milas İlçe Müdürü İsa Bal ise, Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevlendirildiği öğrenildi.

ALİ VURGUN KİMDİR?

03.04.1974 Kayseri doğumluyum ve Kayseriliyim. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Kayseri’de yükseköğrenimimi Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Tekstil Öğretmenliği Bölümünde tamamladım. Yüksek Lisansımı Ahmet Yesevi Üniversitesi Tarih ve Eğitim Fakültesi “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” alanında yaptım ve ONUR Derecesi ile 2013 yılı Ocak ayında tamamladım. İkinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Ön Lisansımı ONUR Derecesi ile 2014 yılı Ocak ayında, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Lisansımı “3.02” Derece ile 2016 yılı Haziran ayında tamamladım.

İlk görevime; 05.09.1995 tarihinde Niğde İli Merkezindeki 75. Yıl Mehmet Göker Anadolu Tekstil Meslek Lisesinde, Tekstil Öğretmeni olarak başladım. Aynı okulda Müdür Yardımcılığı ve Müdür Başyardımcılığı Vekili görevlerinde bulundum.

15/09/2014 tarihinde Kırıkkale ilinde çalışmaya başladım. Bu ilde değişik okul ve kurumlarda Öğretmen, Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü olarak görev yaptım. 27 Kasım 2005 tarihinde yapılan Öğretmen Kariyer Basamaklarında Yükselme Sınavını kazanarak 24 Kasım 2006’ da UZMAN ÖĞRETMEN Kariyer Basamağına yükseldim.

Evli ve iki kız çocuk babasıyım.

Bu haber toplam 2501 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.