Alim Karaca Odaları Ziyaret Etti

Alim  Karaca Odaları Ziyaret Etti
CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca; odaları ziyaret etti. Alim Karaca oda yönetimleri ve çalışanları tarafından oldukça sıcak karşılandı. Konuşmasında bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi, daha insanca...

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca; odaları ziyaret etti. Alim Karaca oda yönetimleri ve çalışanları tarafından oldukça sıcak karşılandı. Konuşmasında bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi, daha insanca bir yaşamın tesis edilmesi amacıyla hazırlanacak projelerde ilgili meslek odaları ile işbirliği içinde çalışacaklarını belirtenAlim Karaca “31 Marttan sonra bölge ekonomisini canlandıracak uygulama ve projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Her geçen gün büyüyen Fethiye'mizin boş tartışmalarla vakit kaybetme lüksü yok. Hiçbir kurumla, kişiyle kavga etme niyetimiz yok. Derdimiz hizmet etmek” diye konuştu.

“ÇIRALI “KURUMLAR ARASI İLİŞKİLERE ÖNEM VERİYORUZ”

İlk ziyaretini FTSO'na yapan CHP Heyetini FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcıları Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Ramazan Dim, Fatih Tufan karşıladı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da 31 Mart seçimlerinde Alim Karaca'ya başarılar dileyerek, “Bu iş ekip olayı. Herkesin seveceği, hizmet edecek arkadaşlarla yola çıkmanız ve liyakat çok önemli.” dedi. FTSO'nun kurumlar arası işbirliğine büyük önem verdiğini vurgulayan Osman Çıralı, “Biz tüm kurumlarla uyum içinde çalışma kararlılığı içindeyiz. FTSO olarak en önemli projemiz Babadağ Projesi. Göreve seçilmeniz durumunda bu konuda destek vermeniz bizim için çok önemli. Projemizi 2020 Dünya Hava Oyunlarına yetiştirmemiz gerekiyor.” diye konuştu. Çıralı daha sonra Fethiye'nin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin FTSO tarafından hazırlanan dosyayı Alim Karaca'ya sundu.

Sivil toplumun önemli dinamikleri arasında bulunan Odalar, üyelerine mesleki olarak destek

vermenin yanında toplumsal gelişmenin önünü açma rolünü de başarıyla sürdürdüğünü belirten CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi, daha insanca bir yaşamın tesis edilmesi amacıyla hazırlanacak projelerde ilgili meslek odaları ile işbirliği içinde çalışacaklarını dile getirdi.Sorunların çözümünde ilgili oda yönetimlerinin düşüncelerini göz önüne alacaklarını dile getiren Alim Karaca, “Parti Meclisimizin bize belediye başkan adaylığı görevi vermesinin ardından çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımızı İlçe Başkanımızın önderliğinde kadın ve gençlik kollarımızla birlikte uyum içinde yürütüyoruz. 31 Martta Cumhuriyet Halk Partisi olarak sosyal demokrat belediyeciliği Fethiye'yle tanıştırmak istiyoruz. Bölge ekonomisini canlandıracak uygulama ve projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Her geçen gün büyüyen Fethiye'mizin boş tartışmalarla vakit kaybetme lüksü yok. Hiçbir kurumla, kişiyle kavga etme niyetimiz yok. Büyükşehir Belediyesi, Ankara, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalışmayı, uyumlu bir belediyecilikle Fethiye'mizin ihtiyacı olan hizmetleri vermeyi hedefliyoruz. Projelerimizi en kısa zamanda halkımızla paylaşacağız. 31 Marttan sonra çok güzel şeyler olacak. Büyükşehir ile uyumlu bir belediyenin, Ankara ile oda ve stk'larla uyumlu bir belediye başkanının burada neleri başarabi leceğini göreceğiz. Amacımız hizmet etmek ve Fethiye'mizi daha yaşanabilir hale getirmek, insanlarımızın daha müreffeh ve mutlu yaşamasını sağlamak tır. Stkların projeleri ne katkı sağlayacağız. Martın sonu bahar diyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.