ALKOLLÜ YABANCI UYRUKLU KADINI POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

ALKOLLÜ YABANCI UYRUKLU KADINI POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI
Muğla’nın Marmaris ilçesinde kapıları açık bir minibüse giren alkollü ve yabancı uyruklu kadın, polis ekiplerine zor anlar yaşatırken, minibüsten...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kapıları açık bir minibüse giren alkollü ve yabancı uyruklu kadın, polis ekiplerine zor anlar yaşatırken, minibüsten güçlükle indirildi.

Olay, öğle saatlerinde Kemeraltı Mahallesi 125 Sokak'ta meydana geldi. Mahalle sakinleri, park halindeki tur minibüsünün içinde uzun süredir bir kadının bulunduğunu fark edip polise haber verdi. Aşırı alkollü olduğu için konuşmakta zorlanan kadının sürekli ağlaması dikkat çekti. İsminin Natalia K. olduğunu söyleyen kadın, Ukraynalı olduğunu ve bir Türkle evli olduğunu belirtti. Bir turizm acentesinde çalıştığını ileri süren Natalia K., alkol aldığı için tur minibüsünden indirildiğini iddia etti.

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekibi, alkollü kadının ifadesini almakta zorlandı. Polisler, uzun süre konuştukları kadını minibüsten inmeye ikna etti. Ancak kadının araçtan inmeye hiç niyeti yoktu. Uzun uğraşlar sonunda minibüsten inmeye ikna edilen Ukraynalı kadın, 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Cengiz Yurtbekler, balkonda otururken 20 plakalı büyük bir minibüsün durduğunu ve arka kapıdan kadının indirildiğini gördüğünü söyledi. Yurtbekler, "Araç gittikten sonra kadın, minibüslerin kapılarını yokladı ve kapısı açık olanın içine girdi. Sık sık belden aşağısı çıplak olarak araçtan çıkarak tuvaletini yapıyordu. Bu durumdan rahatsız olarak polise haber verdik" dedi.

Olayı duyarak gelen minibüs sahibi, polislere kadından şikayetçi olmadığını ifade etti.

Bu haber toplam 484 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.